Contract de peste 5 milioane de lei Un grup de prestări servicii pan-european se va ocupa de reparaţia tronsonului Constanţa-Lehliu

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA plăteşte 5.547.510,81 lei, fără TVA, societăţii Leonhard Weiss Ro SRL pentru întreţinerea şi reparaţia Coridorului IV Paneuropean, tronson Constanţa-Lehliu. Potrivit contractului încheiat între CN Căi Ferate CFR şi societatea Leonhard Weiss Ro SRL, se are în vedere executarea de lucrări de înlocuire a materialelor de cale ce prezintă uzuri mecanice apărute în procesul de exploatare în scopul asigurării funcţionării normale, continue şi în condiţii de siguranţă a transportului feroviar.

Pentru atribuirea contractului s-a organizat o licitaţie electronică, la care au participat două societăţi, ofertă câştigătoare fiind declarată cea a SC Leonhard Weiss Ro SRL.
Asociat unic al societăţii Leonhard Weiss Ro SRL este LEONHARD WEISS INTERNATIONAL GMBH, care deţine 412.850 de părţi sociale, în valoare totală de 4.128.500 lei, reprezentând 100% capitalul social şi din cota de participare la profitul sau pierderea societăţii.
LEONHARD WEISS INTERNATIONAL GMBH este persoană juridică de naţionalitate germană, cu sediul social în Satteldorf, Leonhard-Weiss-
Strasse 2-3, Germania.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.