Copiii niciodată uitaţi ai României O constănțeancă își caută familia. Sora sa ar fi fost adoptată de medici din Cernavodă


O constănțeancă în vârstă de 43 de ani își caută tatăl biologic și sora. 

 Aceasta face un apel pe pagina "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României", unde sute de copii adoptați în străinătate încearcă să-și găsească părinții biologici.


Iată anunțul făcut de constănțeancă: 


SALUTĂRI TUTUROR

Numele meu la naștere a fost MITROFAN IOANA și sunt născută pe data de 25.10.1980 in CONSTANȚA.

Povestea mea ca a majoritatea copiilor de aici este mai mult sau mai puțin tristă dar nu mi-am pierdut niciodată speranța. Sunt aici în căutarea tatălui meu care se numește MITROFAN IOAN și al surorii mele care se numea MĂTUȘA MARIANA și ar fi născută cu aproximație in 1966.

În urma unei boli mama care se numea MĂTUȘA FLOAREA ne-a părăsit iar noi am fost crescute de bunica maternă, eu până la vârsta de 6 ani și ulterior la casa de copii iar sora mea știu ca a fost dată spre adopție de la vârsta de 2 anișori unei familii de medici din CERNAVODĂ. Pe tatăl nu l-am cunoscut niciodată posibil să mai am și alți frați sau surori din partea tatălui.


De aceea vă rog să mă ajutați să îmi DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că îmi voi vedea visul împlinit și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor anticipat!


Sursa foto: Facebook/ "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României"
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Magdalena, născută la Constanța, își caută familia biologică. „Emoțiile mă copleșesc”

21 Apr 2024 602

„Cred că familia mea provine dintr-o localitate din județul Constanța” O femeie născută în Tulcea, adoptată de la o casă de copii din Cernavodă, își caută rudele biologice

29 Mar 2023 6273

O tânără din Israel, născută în Constanța, își caută rudele biologice. „Vreau să știe că voi fi mai mult decât bucuroasă să îi cunosc”

08 Mar 2023 2360

Copiii niciodată uitaţi ai României Tânără din Cernavodă, adoptată din orfelinatul din Medgidia, își caută familia. „Am speranța că îmi voi putea cunoaște surorile și părinții biologici“

23 Aug 2022 3315

Mă numesc Dacian. O poveste emoționantă de viață Un angajat Google îşi caută familia din România

10 Feb 2018 2164

Viața i-a despărțit, dar s-au reunit pe Facebook! O familie din Constanța s-a reîntâlnit după zeci de ani

18 Dec 2016 8418