Cum găsești locuri de muncă pe șantier naval în străinătate?


 
Domeniul naval are foarte multe ramuri și există zeci de joburi disponibile pe diferite sectoare pe care le poți încerca. Echipa noastră de recrutare a reușit să ofere din 2014 până acum, locuri de muncă în străinătate pentru foarte mulți muncitori calificați și necalificați. Dacă vrei să afli cum găsești locuri de muncă șantier naval străinătate, citește următoarele paragrafe!
 

Care sunt cele mai populare locuri de muncă din domeniul naval?

Domeniul naval este cel care este tot mai căutat cu fiecare an, iar oferta noastră cuprinde majoritatea joburilor de top în care s-au specializat cei mai mulți români. În domeniul naval te poți angaja prin DB Work atât ca Electrician, Lăcătuș sau Mecanic, dar și ca Tâmplar sau Sudor. Evident, acestea nu sunt singurele joburi la care poți aplicat prin DB Work.
 
Dacă ești interesat de alte domenii sau ai dobândit experiență pe o ramură diferită, cu siguranță vei găsi o ofertă plină de beneficii și pentru domeniul industrial, de construcții, logistic sau medical.

Cum aplici pentru locuri de muncă șantier naval străinătate

Este extrem de simplu să aplici pentru oricare dintre domeniile menționate, iar noi ți-am pregătit un mic ghid de 3 pași simpli.
 
  1. Intră pe dbwork.ro și apasă pe butonul ÎNREGISTREAZĂ-TE
  2. Alege domeniul de activitate în care ai vrea să lucrezi
  3. Scrie adresa de e-mail, iar noi te vom anunța când avem un job pentru tine

 

Ce înseamnă a lucra cu DB Work în domeniu naval

Înseamnă că ai găsit în sfârșit o companie de recrutare care nu te lăsa să te descurci singur decât cu ce știi tu să faci mai bine. Ceea ce este foarte important pentru noi, este ca tu să ai toate condițiile decente de muncă imediat ce ajungi în străinătate.
 
DB Work asigură pentru toți viitorii angajați cazare, transport internațional, asigurare medicală, transport local și contract de muncă legal. Poți alege orice domeniu de lucru îți dorești, inclusiv locuri de muncă șantier naval străinătate. A lucra în domeniul naval cu DB Work înseamnă să fii profesionist și să faci parte mereu dintr-un proiect important. Indiferent de ce parte a navei construim, calitatea este la cele mai înalte standarde.
 

Cum poți afla mai multe despre joburile disponibile? Vino la Târg!

Absolut toate informațiile despre cele mai bune locuri de muncă șantier naval străinătate, dar și despre multe alte joburi la care poți aplica prin DB Work vei putea să afli la Târgul de joburi din Constanța. Acest târg de joburi este un eveniment pe care DB Work în organizează frecvent pentru a vorbi față în față cu toți specialiștii și muncitorii calificați din România ce doresc să le fie valorificată munca.
 
Pentru a putea participa la târg, vei fi nevoit să completezi acest formular de înscriere. În el trebuie să scrii câteva date despre tine(Nume, Prenume,etc), dar și să specifici în ce domeniu ți-ai dori să lucrezi.
 

Unde se desfășoară Târgul de joburi DB Work?

Locația este Hotel Forum Continental Constanța, Strada Mircea cel Bătrân 39-41, Constanța 900658


 
În ce perioadă poți veni la târg?
 
  • 10 Februarie - Orele 10:30 - 18:30
  • 11 Februarie - Orele 10:30 - 18:30
  • 12 Februarie - Orele   9:30 - 13:30

 

Am nevoie de certificat verde?

Da, participarea la târgul de joburi se face numai în baza unui certificat verde

 
Pentru cei care nu pot participa la târg, este disponibilă oricând înregistrarea pe website-ul dbwork.ro, iar până la alte noutăți despre cele mai bune locuri de muncă șantier naval străinătate, te așteptăm la târg!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Jumătate dintre respondenți nu ar accepta un job în străinătate, pe timp de pandemie

13 Jul 2020 1456

Locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

10 Oct 2019 1604

ANOFM 462 locuri de muncă, peste hotare. Cele mai multe sunt în Olanda

07 Aug 2019 1597

1.228 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

29 Mar 2017 2038

1.798 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

16 Jan 2016 2246