Cum puteți folosi creionul de buze?

Creion de buze. Sursa foto: pexels.com

În machiajul buzelor, mulți tind să se descurce fără el, evitând probleme inutile. Dar un creion, dacă cunoașteți câteva trucuri, poate fi mai util decât multe alte mijloace.

Creionul de buze nu este considerat cel mai practic produs cosmetic: pentru fiecare nuanță de ruj trebuie să alegeți propria nuanță de creion, iar acest lucru nu este tocmai comod. Unii ies din situație prin înlocuirea mai multor creioane cu unul nud. Alții găsesc utilizări neobișnuite. În acest articol - câteva trucuri pentru folosirea creionului de buze.
  1.  Conturul buzelor. Scopul direct al unui creion de buze este de a le contura conturul astfel încât să nu existe probleme cu aplicarea rujului. Adevărat, nu toată lumea știe să-l folosească corect. În primul rând, artiștii de machiaj nu recomandă folosirea unei creion bine ascuțit. În caz contrar, conturul va ieși nefiresc de strălucitor. În al doilea rând, pentru ca acesta să iasă uniform, linia trebuie trasă nu din colțurile buzelor, ci din „Arcul lui Cupidon” din mijloc.
  2.  Pregătirea buzelor. Un creion incolor poate înlocui un primer pentru machiajul buzelor. Iar un creion alb sau nud, din nou, dacă este întins pe toată suprafața buzelor, va spori strălucirea rujului pe care îl puneți deasupra. Și pentru că un creion de buze nu trebuie să fie neapărat unul scump cei de la Flormar au o gamă variată de produse la prețuri accesibile.
  3.  În loc de ruj. Pentru mulți, un creion chiar înlocuiește rujul. Cert este că, cu ajutorul lui, puteți obține un strat de culoare mai rezistent și mai dens și, de asemenea, puteți obține un efect mat, de care nu orice ruj este capabil.
  4.  În loc de creion de ochi. Eyelinerul roz sau roșu nu se găsește în fiecare trusă de machiaj. Dar printre creioanele de buze, aceste nuanțe sunt cele mai populare. Sunt perfecte dacă doriți să desenați săgeți strălucitoare. Asigurați-vă că aplicați mai întâi baza pe pleoape, altfel liniile se pot păta, deoarece creioanele de buze au o textură grasă. 
  5.  Sculptarea sprâncenelor. Cu ajutorul unui creion de buze, puteți implementa cele mai neobișnuite soluții de frumusețe. De exemplu, dacă doriți să încercați sculptarea sprâncenelor - o nouă tehnică de evidențiere a sprâncenelor cu săgeți colorate, atunci creionul de buze va fi util. Este ușor să deseneze orice linii - atât clare, grafice, cât și mai blânde. 
Sperăm că v-am convins că creionul de buze este un produs ce-și merită pe deplin investiția.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.