Cum să alegi cel mai bun bonus la cazinourile online


Un bonus oferit de cazinourile online reprezintă o reală bucurie. Acesta este motivul pentru care toți jucătorii își doresc să beneficieze adesea de cele mai bune bonusurile oferite de către cazinourile online. Dar cum să alegi cel mai bun bonus?
Ai observat deja probabil că multe dintre cazinourile online din România sunt foarte generoase din punct de vedere al politicii de acordare a bonusurilor. Practic, nu este zi în care să nu poți fi recompensat cu un bonus la cazinou. Dar merită oare să accepți chiar orice bonus?
Noi credem că nu! Merită să filtrezi puțin bonusurile înainte de a le accepta, iar în rândurile următoare îți spunem cum să alegi cel mai bun bonus la cazinourile online. Iată care sunt sfaturile pe care ar trebui să le aplici și tu:

Alege bonusuri fără depunere

De departe cele mai bune bonusuri la cazinouri sunt cele care nu îți cer efectuarea unei depuneri. De ce credem că sunt cele mai bune? Înainte de toate, pentru că nu există nimic de pierdut. Accepți bonusul iar dacă reușești să obții profit de pe urma sa, este minunat. Dacă nu reușești să obții profit, atunci nu ai pierdut nimic, ba chiar te-ai distrat.
În general, cazinourile online au adesea oferte și promoții cu bonus fără depunere pentru jucătorii care se înregistrează pe site-ul lor, motiv pentru care trebuie să le ai și tu în vedere.
Caută să beneficiezi de cele mai bune bonusuri fără depunere și suntem siguri că vei reuși să te bucuri adesea de oferte generoase, care îți vor permite să joci la sloturi online fără nici un risc.

Citește condițiile de rulaj

Probabil că știi deja că fiecare bonus vine la pachet cu anumite condiții de rulaj. Ce înseamnă aceste condiții? Dacă de pe urma bonusului primit ai obținut câștiguri de 10 RON iar condițiile de rulaj sunt de 10X, atunci ar trebui să efectuezi un rulaj în valoare de 100 de lei. Asta presupune 100 de rotiri în valoare de 1 RON pentru fiecare rotire.
Trebuie să alegi bonusurile cu cerințe de rulaj cât mai mici, deoarece adesea aceste condiții sunt foarte dificil de îndeplinit, așa că bonusul acceptat te va încurca mai mult decât te va ajuta.
Condițiile de rulaj sunt menționate în secțiunea „termeni și condiții” a bonusului pe care dorești să îl accepți. Consultă aceste informații înainte de a alege un bonus anume pentru a te asigura că nu există condiții de rulaj nesimțite pe care îți va fi dificil să le accepți.

Află care este retragerea maximă

Cazinourile online impun nu numai condiții de rulaj, ci și o sumă maximă pe care o poți retrage din câștigurile obținute cu ajutorul unui bonus. Asigură-te că nu este o sumă infimă ci dimpotrivă, aceasta ar trebui să fie cât mai generoasă.
Sunt și ocazii în care ai parte de foarte mult noroc în timp ce folosești bonusul primit precum și la rulaj, motiv pentru care ar fi păcat să poți retrage doar 100 de lei, chiar dacă tu ai obținut o sumă de ordinul miilor de lei.
De asemenea, dacă ai posibilitatea de a alege doar bonusuri care nu impun condiții de rulaj sau cu condiții cât mai ușor de îndeplinit, ar fi minunat.

Urmărește promoțiile

Nu trebuie să accepți fiecare bonus care îți apare în care, însă este important să nu îți scape cele mai bune bonusuri oferite de către cazinourile online. Acesta este motivul pentru care îți recomandăm să urmărești promoțiile pe care cazinourile online le oferă.
Poți să urmărești paginile cazinourilor de pe rețelele de socializare precum și site-urile de profil pentru a fi la curent cu toate bonusurile pe care merită să le accepți. De asemenea, te poți abona la newsletter-ele cazinourilor, pentru a putea fi anunțat atunci când apar noi bonusuri atractive. În acest fel, suntem siguri că nu îți va scăpa nici un bonus cu adevărat ofertant.
Folosește-te și tu de sfaturile de mai sus iar astfel îți va fi mai ușor să alegi cele mai bune bonusuri oferite de către cazinourile online. Indiferent de bonusurile acceptate, este important să fii responsabil în timpul rulajului, astfel încât să nu pierzi mai mult decât ți-ai dorit să câștigi. Acestea fiind spuse, îți urăm succes în alegerea celor mai inspirate bonusuri oferite de cazinourile online!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.