Cumpărări directe Constanța Ansamblul Folcloric Mugurelul de la Cernavodă va îmbrăca costume populare de la Myratis SRL


 
 
foto: Pexels
Myratis SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Cernavodă, județul Constanța, contractul vizând furnizarea de costume popularea pentru Ansamblul Folcloric Mugurelul.

Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de   de 38.500,00 lei.   

Denumirea achiziției este „Costume popularea pentru Ansamblul Folcloric Mugurelul “, iar în descriere se precizează că este vorba despre  costum popular bărbați zona Oltenia compus din: Cămașă din pânză de bbc, cusută manual cu fir colorat rezistent la spălare, pe piept, guler si manșete , pantaloni din stofă de grosime medie cu broderie specifică zonei, brâu țesut manual in război.
 
Costum popular bărbat zona Moldova, compus din: cămașă din pânză de bbc 100% , cusută manual cu fir colorat rezistent la spălări, pe piept, guler manșete si umeri, fustă din pânză de bbc 100% , cusută in partea de jos cu model de pe cămașă.
 
Costum popular bărbați zona Dobrogea compus din: cămașă din pânză de bbc 100%, lucrată manual cu fir colorat rezistent la spălare, pe piept, guler si manșete. pantaloni din stofă de grosime medie cu broderie specifică.Costum popular femeie zona Dobrogea compus din : Cămașă (ie) din pânză de bbc 100 %, cusută manual cu fir colorat rezistent la spălări, pe piept și mâneci, poale(fustă) din pânză de bbc 100 % , cusută manual în partea de jos.
 
 

Despre Myratis SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 19 aprilie 2024, societatea din Tismana, Gorj a fost înființată la data de 25.02.2005 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1320 - Producția de tesături.


Cifra de afaceri Myratis SRL a fost de 148,471.00 lei în anul 2022, cu un profit de 0.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 35.60%.

Myratis SRL a raportat un număr de 2 angajați în anul 2022.

Asociați și administratori sunt Tantan Gh. Florin și Tantan Gh. Marioara, ambii din Gorj.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




 Citește și:

Achiziții ConstanțaPrimăria Cernavodă a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia. La mijloc sunt 18.000 de euro (DOCUMENTE)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.