Cumpărări directe Constanța AX Perpetuum Impex a bătut palma cu Primăria Crucea. Ce servicii va presta firma? (DOCUMENT)


AX Perpetuum Impex a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Crucea, județul Constanța, contractul vizând furnizarea unor pubele.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 145.200 de lei.   

Denumirea achiziției este „Pubela 240l negru si galben“, iar în descriere se precizează că este vorba despre 550 pubele de culoare neagră numerotate de la 1 la 550 si inscriptionate cu ,,Comuna Crucea'' și 550 pubele de culoare galbena numerotate de la 1 la 550 si inscriptionate cu ,,Comuna Crucea''
 
 
Despre AX Perpetuum Impex

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 13 aprilie 2024, AX Perpetuum Impex din Cluj-Napoca, a fost înființată la data de 12.01.1995 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4647 - Comert cu ridicata al mobilei, covoarelor si a articolelor de iluminat .

Cifra de afaceri AX Perpetuum Impex a fost de 253,517,657.00 lei în anul 2022, cu un profit de 8,090,329.00 lei.   Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 2.50%.

Firma a raportat un număr de 257 angajați în anul 2022.

Asociați sunt Pitic Mihai Dan (care este și administrator)  și Pitic Daniela Alice.
 
Numele Pitic Daniela Alice apare și în Art Stil SRL, Perpetuum Furniture SRL, Scala Skyline SRL, Rotsin Prod Com SRL.

 
Numele Pitic Mihai Dan apare și în Pal Mobex  SRL, Art Stil SRL, Perpetuum Furniture SRL, Scala Skyline SRL, Zonga Music SA, Smart Back-Up Solution SRL, Risky Business  SRL, Graphene  SRL, Scala Trei SRL, Scala Patru  SRL, Scala Doi  SRL, Societatea de Investiții Alternative cu Capital Privat Agista Investments SA, Scala Zece  SRL, Scala Sapte SRL, Scala Sase SRL, Scala Opt SRL, Scala Noua SRL, Scala Cinci SRL, Scala Project Management SRL, Home Hunters Trust SA, Hipermob SRL, Scala Development SA, Artena Furniture SRL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


Citeșteși:

Procesul dintre Comuna Crucea și fostul primar Gheorghe Frigioi, pe rolul Curții de Apel Constanța






 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dulciuri, spectacole şi voie bună Copiii din Crucea primesc daruri de 1 Iunie din partea primarului Gheorghe Frigioi

28 May 2015 1834