Cumpărări directe Constanța Consiliul Județean Constanța achiziționează lucrări de înlocuire a conductelor, prin cumpărare directă


 Consiliul Județean Constanța face achiziții prin prin cumpărare directă.

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma licitațiapublică.ro, la data de 15 decembrie2023.

Obiectul achiziției îl reprezintă „Lucrări de reabilitare instalații interioare de distribuție apă rece, apă caldă, canalizare și încălzire aferente imobilului L4, situat în municipiul Constanta, Aleea Magnoliei, nr.2”.


Date despre achiziție
 
Achiziția se face în domeniul lucrărilor de înlocuire a conductelor.

Valoarea estimată a achiziției este de 245.000 lei.

Data limita depunere a ofertei este 20.12.2023, ora 12:00.
 

 
 
Despre contract

 
Lucrările de reabilitare ale conductelor de distribuție din subsolul imobilului L4 situat în Constanța, Aleea Magnoliei nr. 2 vor consta în:

-înlocuirea conductelor, armaturilor, a pieselor și a fitingurilor aferente instalațiilor sanitare: de distributie a apei reci,
- de distribuție a apei calde de consum,
- de distributie a apei uzate menajere.
-înlocuirea conductelor, armaturilor și a fitingurilor aferente instalației de încălzire.
 
Necesitatea realizarii lucrărilor: toate tipurile de instalatii, indeosebi cele din subsolul blocului L4, se degradeaza progresiv, iar in prezent subsolul blocului este inundat din cauza pierderilor de apa ale conductelor de apă rece, apă caldă, canalizare și de încălzire fisurate.
 
Perioada de valabilitate a ofertelor este de 90 de zile de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.



Amimtim că, în anul 2021, Consilierii județeni din Constanța au fost chemați să decidă asupra modului de repartizare a spațiilor cu destinația de birouri și, respectiv, a locuințelor de serviciu din blocul L4, de pe Alea Magnoliei nr. 2, din Constanța.
 
Era vorba despre imobilul cunoscut drept blocul social de pe Aleea Magnoliei, unde își aveau sediul mai multe direcții ale Consiliului Județean Constanța, printre care și SC Domeniul Public și Privat Județean Constanța, Direcția Control – Serviciul Transporturi, dar și Divizia de Pază SRL (firmă a Direcției de Pază), în prezent aflată în insolvență la acea vreme. 



Citește și:

Ședință a Consiliului Județean ConstanțaSe modifică repartizarea locuințelor de serviciu în blocul social de pe Aleea Magnoliei
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Termen în dosarul dintre CJ Constanța și o firmă din București

28 Apr 2024 152

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 445

Consiliul Județean Constanța Mai multe proiecte și evenimente culturale de interes public general, regional sau județean s-au calificat. Iată lista proiectelor

26 Apr 2024 600

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 674

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 486

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 706

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 751

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 575

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 689

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 702

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 884

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 398

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1403

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 372

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 586