De la office la ocazii speciale - poartă o jachetă tip cămașă cu stil

 
De la completarea unor ținute office la completarea unor ținute pentru ocazii speciale, există numeroase moduri în care poți combina această piesă vestimentară versatilă și elegantă, jacheta tip cămașă. Aceasta poate fi adaptată unor situații și stiluri diverse, iar despre cum să porți acest articol vestimentar vei afla mai multe din acest articol.

Completează-ți ținutele office 

Poți opta pentru House - jacheta tip camasa, o jachetă realizată dintr-un material de calitate și cu un croi bine definit, astfel încât să poți completa ținutele office care au un aspect profesional. Pentru a reprezenta cu succes acest stil și pentru a-ți potrivi mai ușor ținutele de birou, alege dintre modelele de jachete tip cămașă în culori neutre, precum albul, bleumarinul, griul sau negrul. Asortează această piesă vestimentară cu o fustă midi sau cu o pereche de pantaloni eleganți și vei reuși să obții un look sofisticat, iar dacă dorești să oferi o notă rafinată look-ului obținut, alege accesorii discrete cum ar fi un colier simplu sau o pereche de cercei subțiri. 

Ținute casual sau pentru întâlniri informale 

Poți purta o jachetă tip cămașă și pentru completarea ținutelor casual sau a celor relaxate, ideale pentru întâlnirile informale și nu numai. Alege un model de jachetă realizată dintr-un material ușor, cum ar fi bumbacul sau inul, încearcă combinațiile interesante purtând-o cu blugi skinny sau o rochie vaporoasă și adaugă accesoriile potrivite. 

O jachetă tip cămașă pentru evenimente speciale 

Da, poți alege o jachetă tip cămașă și pentru completarea unor ținute potrivite pentru evenimentele speciale. Alege dintre modelele realizate din materiale prețioase – satinul sau mătasea sunt ideale, pentru că oferă un aspect elegant. Poartă acest articol vestimentar elegant cu o rochie de seară, astfel încât să poți obține un contrast interesant între elementele formale și cele lejere. Poți adăuga un cordon sau o curea subțire în talie, astfel încât să îți poți contura silueta și să obții un aspect mai feminin. 

Un aspect casual-chic 

Cu o jachetă tip cămașă într-o culoare sau cu un imprimeu interesant, vei reuși să oferi ținutelor tale un vibe mai modern. Alege să o porți alături de o pereche de pantaloni palazzo și cu o bluză lejeră, obținând astfel un aspect casual și elegant în același timp. 
Ideală pentru completarea outfiturilor de vară sau a celor din sezonul de tranziție, jacheta tip cămașă reprezintă alegerea ideală atunci când dorești să îmbini în mod armonios lejeritatea unei piese vestimentare casual cu eleganța unei cămăși.

Sursa foto: pexels.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.