Actualitate

Dezbatere publică pentru planul de calitate a aerului în municipiul Constanţa

Primăria Constanţa organizează dezbatere publică privind propunerea de elaborare a planului de calitate a aerului pentru municipiul Constanţa. Dezbaterea, la care poate participa orice persoană interesată, va avea loc la sediul municipalităţii din bulevardul Tomis nr. 51, sala „Remus Opreanu“, în data de 1.02.2019, începând cu ora 16.00.
 
Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul UAT Municipiul Constanţa din bulevardul Tomis nr. 51, camera 25C, şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa din str. Unirii nr, 23, zilnic, între orele 9-13, precum şi la următoarele adrese de internet: www.primaria-constanta.ro şi http://apmct.anpm.ro/

Publicul poate transmite în scris comentarii/întrebări/opinii privind propunerea amintită la sediul UAT Municipiul Constanţa din b-dul Tomis, nr. 51, camera 25C, până la data de 30.01.2019.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost finalizat planul privind calitatea aerului în municipiu. Ce angajamente și-a luat Primăria Constanța pentru următorii patru ani? (documente)

02 Jun 2020 2447

Planul Primăriei privind calitatea aerului în municipiul Constanţa Achiziţia de autobuze electrice, perdele de protecţie la nivelul arterelor urbane şi parcări supraetajate (document)

04 Feb 2019 1341