Actualitate

Dezbatere publică Regulament privind sporurile pentru condiţii de muncă în Apărare, ordine publică şi securitate naţională (document)

  • Dezbatere publica privind Regulamentul-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă, precum şi a condiţiilor de acordare a acestuia pentru familia ocupaţională de funcţii bugetare.
  
Ieri, pe pagina oficială de internet a Ministerul Apărării naționale, a fost postat, pentru dezbatere publică, la Capitolul Transparență decizională procetul de Hotărâre pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă, precum şi a condiţiilor de acordare a acestuia pentru familia ocupaţională de funcţii bugetare „Apărare, ordine publică şi securitate naţională”

În principal este vorba desre următoarele sporuri:

#pentru condiții periculoase sau vătămătoare, un spor de până la 15 la sută din solda de funcție/ salariul de funcție / salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective

#pentru condiții grele de muncă, un spor de până la 15 la sută din solda de funcție/ salariul de funcție / salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective

#pentru activitățile care solictă o încordare psihică foarte ridicată , un spor de până la 15 la sută din solda de funcție/ salariul de funcție / salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective, prevede un proiect de HG pentru aprobarea Rgulamentului – cadru privind stabilirea locurilor de muncă , a categoriilor de personal , a mărimii concrete, a sporului pentru condiții de muncă , precum și a condițiilor de acordare a acestuia pentru familia ocupațională de funcții bugetare  ”Apărare, Ordine publică și Securitate națională”, publicat de MApN .
 
Potrivit prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională in administrația publică propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ sunt așteptate pe adresa de e-mail  secretariat_general@mapn.ro, în termen de 10 de zile de la afișare.

La secțiunea Documente a acestui material postam și proiectul așa cum a fost afișat pe pagina oficială de internet a Ministerului Apărării Naționale.

Mai facem precizarea că documentul supus dezbaterii are șase pagini.


Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou contract între Guvernele României și SUA, în lucru. Se achiziționează sistem de lansare rachete antinavă

31 Aug 2020 810

MApN a publicat un nou proiect în transparență decizională. Este vizată procedura de achiziție a munițiilor (document)

19 Aug 2020 3071

Persoanele fizice vor putea să își cumpere din nou vechime pentru pensie. Iată proiectul de ordonanță de urgență (document)

14 Aug 2020 1381

Proiect de lege Cei până în 35 de ani vor putea deveni militari voluntari. Pentru 4 luni de activitate, indemnizația ar fi de peste 16.000 lei

10 Jul 2020 1089

Aproape 1 milion de români ar urma să primească măști gratuite de la stat (document)

16 May 2020 1239

Proiect Familiile sărace vor primi produse alimentare și de igienă. Ce prevede Ministerul Fondurilor Europene (document)

13 May 2020 411

Ministrul Afacerilor Interne a publicat propunerea privind setul de măsuri de prevenire și control a coronavirusului

09 May 2020 2353

În transparență decizională COVID-19, oficial pe lista urgențelor medico-chirurgicale şi a bolilor infectocontagioase din grupa A

02 May 2020 1082

Ministerul Sănătății elaborează planul de repartizare a paturilor din spitale. Ce se întâmplă la Constanța (document)

13 Apr 2020 520

Mii de posturi noi, propuse a fi înființate în subordinea Ministerului Sănătății, pentru combaterea răspândirii noului coronavirus (document)

01 Apr 2020 2289

Câți bani alocă Ministerul Sănătății în scopul pregătirii unităților sanitare pentru îngrijirea pacienților infectați cu COVID-19

03 Mar 2020 699

Ce va conţine contractul-cadru pentru servicii medicale. Prevederi pentru neasiguraţi (document)

26 Feb 2020 877

În transparenţă decizională Cum se va proceda cu pacienţii cu arsuri grave în spitalele din România. Ce trebuie făcut în maximum două ore! (document)

22 Feb 2020 2038

Reorganizarea ANAF! 2.000 de posturi vor dispărea şi vor fi înfiinţate direcţii noi (document)

21 Feb 2020 2440

Recensământ 2021 Iată cât va cheltui România anul viitor pentru realizarea recensământului!

07 Feb 2020 440