Dezvoltarea platformelor B2B - Piața Globy


Piețele B2B sunt bune deoarece oferă oportunitatea unei cooperări profitabile între furnizorii en-gros și cumpărători. Puteți afla detaliile despre noul partener și să-i contactați direct. În trecut, era nevoie să căutați produse pe diferite site-uri web, dar acum puteți găsi totul pe o singură platformă. Astăzi vă prezentăm Globy, unde puteți calcula costurile de transport și tarifele de transport utilizând un instrument special. Vă vom spune mai multe despre acest lucru mai târziu.
În acest articol, explorăm, de asemenea, de ce majoritatea antreprenorilor au ales astăzi piețele B2B. De asemenea, vă spunem cum să vă înregistrați și să vă alăturați comunității. Este întotdeauna bine să vă amintiți de securitate și să alegeți doar acei parteneri care s-au dovedit pozitiv. Aceștia ar trebui să aibă o licență din statul în care sunt înregistrați. Este mai bine să efectuați tranzacțiile folosind conturi bancare, deoarece în caz de eroare puteți primi o rambursare.

Pașii de Înregistrare pe Platforma B2B

Înregistrarea se face în două etape. Mai întâi, trebuie să completați un formular simplu cu adresa dvs. de e-mail. Ați introduce informații despre compania dvs. și ați da o scurtă descriere. După aceea, veți avea acces la contul dvs. personal, unde puteți schimba setările și să vă administrați profilul. Dacă doriți să plasați bunuri și să începeți să tranzacționați, trebuie să furnizați date mai precise: numărul de identificare, ora și locul înregistrării companiei, precum și să furnizați linkuri către certificate.
După aceea, deveniți un membru cu drepturi depline al platformei B2B și puteți folosi toate funcțiile. Cumpărătorul va putea găsi toate produsele mărcii dvs. dacă fac o căutare după numele companiei sau produsul pe care îl oferiți. Ar trebui să încercați să oferiți cea mai completă descriere a companiei dvs. și a serviciilor oferite, deoarece atenția cumpărătorului se va concentra pe aceste informații. Este mai bine să adăugați linkuri către site-ul oficial și să oferiți informații despre rețelele sociale și mesageri.

Caracteristici ale Pieței Globy

Această platformă presupune condiții reciproc avantajoase pentru cooperare și, prin urmare, are o mare popularitate. Până în prezent, au fost înregistrați mai mult de patruzeci de mii de utilizatori. Datorită acestui fapt, se efectuează un schimb mare de mărfuri. Dacă cumpărați bunuri pe Globy, puteți conta pe faptul că produsele vor fi de înaltă calitate. Serviciul care vă permite să selectați singuri containerul în care va fi expediată marfa a apărut pe platformă. De asemenea, puteți urmări marfa și controla traseul său.
Ar trebui să alegeți tipul FCL, deoarece în acest caz containerul va fi complet umplut doar cu produsul dvs. Transportul maritim este cel mai rentabil, dar nu este la fel de rapid ca transportul aerian. Puteți comanda bunuri din orice parte a lumii, sperând la un preț bun. Se recomandă să vă concentrați pe prețurile mondiale, în același timp calculând profitul estimat. Dacă calitatea produsului nu corespunde cerințelor, atunci puteți returna produsul. Principalele caracteristici ale Globy sunt următoarele:

Înregistrare rapidă, site web convenabil;
O selecție largă de produse în catalog;
Cooperare sigură;
Instrumente utile pe site.
Marfă nevândută

Există o caracteristică specială pe site-ul Globy numită "Marfă nevândută". Această caracteristică este unică și nu este disponibilă în alte piețe B2B. Faptul este că unele mărfuri rămân nevândute, iar cumpărătorii nu își ridică marfa din mai multe motive. În acest caz, puteți cumpăra produsul la un preț redus. De ce clienții nu își ridică marfa? Pot exista mai multe motive. Cel mai des, este o lipsă de fonduri, deși pot exista și probleme cu marfa.
Licența reporterului poate expira într-un moment inconfortabil și apoi destinatarul nu va putea să-și ridice produsul. Pe site-ul Globy, puteți găsi toate mărfurile nevândute și să estimați costul lor. Probabil, veți găsi o ofertă profitabilă pentru dvs. chiar acum, așa că grăbiți-vă. Prețurile pentru astfel de mărfuri sunt într-adevăr foarte mici și pot scădea sub 50%. Puteți folosi instrumentul UC gratuit.

Concluzie

În acest articol, am revizuit piețele B2B și am analizat detaliat Globy, listând caracteristicile. Puteți folosi una dintre caracteristicile speciale, calculatorul de costuri de transport, pe site-ul oficial gratuit. Puteți începe să lucrați cu Globy astăzi. Ar trebui să țineți cont, de asemenea, că marfa nevândută poate fi achiziționată la un preț redus.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.