Disan Antrepriză şi Construcţii SRL, din Constanța, și-a mutat sediul social

 
 
  • Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 1 septembrie 2023, SC Disan Antrepriza și Construcții SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Constantin Berdilă – asociat unic și administrator.
  • Acesta mai apare în Navis Max SRL, Ct & Vma Constructii SRL și în Primavera Campus SRL, iar în trecut a figurat în Hidro Cons SRL și în Persoana Fizică Autorizată Berdilă Constantin Persoană Fizică Autorizată.
 
 
Asociatul unic al SC „Disan Antrepriză şi Construcţii“ SRL, Constantin Berdilă, a hotărât schimbarea sediului social al societăţii.
 
Noul sediu social al firmei va fi în municipiul Constanţa, pe Aleea Studenţilor.
 
Prezenta hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3829 din data de 29 august 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 1 septembrie 2023, SC Disan Antrepriza și Construcții SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Berdilă Constantin – asociat unic și administrator.  
 
Acesta mai apare în Navis Max SRL, Ct & Vma Constructii SRL și în Primavera Campus SRL, iar în trecut a figurat în Hidro Cons SRL și în Persoana Fizică Autorizată Berdilă Constantin Persoană Fizică Autorizată.
 
Pentru anul 2022, cifra de afaceri netă declarată a fost de 4.804.344 de lei, și un profit net de 106.046 de lei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Judecătorii Curţii de Apel Constanţa suspendă protestul!
 
Cine sunt tinerii care erau în mașina implicată în tragedia de la 2 Mai. Procurorii continuă cercetările
 
Nordis Management, „obligată“ de Tribunalul Constanța la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament. Dosarul, în apel
                   
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța a admis acțiunea Disan Antrepriza și Construcții contra Premium Lac, fosta firmă a lui Stere Hira, directorul Confort Urban SRL

19 Mar 2024 759