Actualitate

Două automobile, scoase la mezat de Fiscul din MedgidiaAdministraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Medgidia, va vinde, pe data de 23 februarie, ora 11.00, mai multe bunuri care aparţin debitorului SC Cincu Invest Activ SRL.
 
Licitaţia va avea loc la sediul din Medgidia, strada Decebal nr. 37. Cei interesaţi vor putea cumpăra un autoturism Dacia Logan Break, fabricat în anul 2007, la preţul de 10.267 de lei (2.281 de euro), şi un autoturism Opel Vectra, fabricat în anul 2007, la preţul de 3.643 de lei (809 euro). Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare, oferte de cumpărare; în cazul vânzării la licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre Cincu Invest Activ SRL

Înmatriculată în anul 2010, firma are sediul social în Satu Nou, comuna Mircea Vodă, strada Căminului. Asociat unic al societăţii este Lenuţa Cincu, născută în 1977, în Medgidia. Administratorii firmei, care execută „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, sunt Marius Cincu şi Lenuţa Cincu. Cu şase salariaţi, în anul 2014, firma a declarat o cifră de afaceri de 356.027 de lei şi un profit net de 9.492 de lei. În prezent, societatea şi-a întrerupt temporar activitatea.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.