Două eleve din Constanța, participante la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital. Iată ce spune Sorin Mihai, inspectorul școlar general

  • Din păcate, după ce au mâncat la un restaurant din Codlea, şapte elevi, cu vârste între 14 -18 ani, din judeţele Călăraşi, Alba, Constanţa au fost duşi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean Brașov.
  • Alţi elevi s-au simţit rău mai târziu.
  • De luni, de la debutul cazurilor, niciun oficial nu a făcut public cazul, timp de aproape trei zile.
  • În acest sens, DSP Braşov a demarat o anchetă.

La Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, în perioada 27 aprilie – 1 mai au participat și elevi din județul Constanța.

Din păcate, după ce au mâncat la un restaurant din Codlea, şapte elevi, cu vârste între 14 -18 ani, din judeţele Călăraşi, Alba, Constanţa au fost duşi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean Brașov. Alţi elevi s-au simţit rău mai târziu. De luni, de la debutul cazurilor, niciun oficial nu a făcut public cazul, timp de aproape trei zile. În acest sens, DSP Braşov a demarat o anchetă. 

Organizatorul Olimpiadei Naţionale de Istorie a fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov. Şeful ISJ Braşov, Florin Tripşa, a declarat că nu are ce să reproşeze din punct de vedere organizatoric şi că nu a primit nicio plângere oficialăm transmite newsweek.ro.

„Au fost două situații deosebite, două eleve din Constanța au fost examinate la spital, profesorul însoțitor fiind alături de ele; au fost anunțați părinții. Au ajuns cu bine acasă, se păstrează legătura cu părinții“, a declarat Sorin Mihai, inspector școlar general la ISJ Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Peste 2.700 de posturi didactice pentru ocupare pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs de ISJ Constanța

Aqua Geoterma Resource SRL a semnat cu ISJ Constanța. Firma se va ocupa de cazarea și hrana participanților la Olimpiada Națională de Geografie (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.