Două luni de la decesul tânărului Marian Mezdrea

Acum două luni, în noaptea de 26 spre 27 iulie, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Bucureşti, a fost găsit mort pe plaja din zona Clubului Le Gaga.
 
Marian Mezdrea era un tânăr despre care prietenii au numai vorbe bune. Toţi susţin că era plin de viaţă şi că îi plăcea să se distreze, după cum arată şi mesajele de pe pagina sa de Facebook. După o noapte petrecută într-un club din staţiunea Mamaia, în noaptea de 26 spre 27 iulie, tânărului i s-a făcut rău. Prietenii au sunat la Ambulanţă, însă medicii nu au mai putut să-i facă nimic, întrucât tânărul intrase deja în stop cardio-respirator. Vasile Popescu, şeful Serviciului de Ambulanţă Constanţa, a declarat, atunci, că prima ambulanţă a sosit la faţa locului la şase minute de la înregistrarea apelului şi că a fost urmat protocolul stabilit pentru astfel de situaţii. „Prima ambulanţă a fost una de tip B2, cu un asistent. S-a constatat că persoana în cauză (n.r. Marian Mezdrea) se află în stop cardio-respirator. Asistenta a urmat protocolul aplicat în cazul stopului cardio-respirator, a administrat medicaţia necesară şi a solicitat şi o ambulanţă cu medic. Cea de-a doua ambulanţă a ajuns la faţa locului după aproximativ zece minute. Medicul şi asistenta au continuat resuscitarea timp de o oră, dar nu s-a mai putut face nimic“, preciza doctorul Popescu. Pe data de 29 iulie, tânărul a fost înmormântat la în cimitirul Metalurgiei din capitală.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Dumnezeu ia întotdeauna persoanele bune, pentru a le face îngeri” Marian Mezdrea a făcut infarct! Legiştii caută „vinovaţii”

01 Aug 2014 3735

Moarte suspectă pe o plajă din Mamaia Anchetă internă la Serviciul de Ambulanţă Constanţa după decesul lui Marian Mezdrea

30 Jul 2014 5815

Coincidențe stranii în cazul lui Marian Mezdrea, tânărul decedat într-un club din Mamaia

29 Jul 2014 4701