Actualitate

Două terenuri intravilane şi un spaţiu comercial, „vedetele“ licitaţiilor organizate de Fisc


La începutul lunii februarie, Fiscul constănţean va desfăşura trei licitaţii pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţilor Sevindi Trans SRL, Eday Agrement SRL şi Alcor West SRL. Cele trei proceduri publice vor avea loc pe data de 4 februarie, începând cu ora 13.00, la sediul AJFP Constanţa de pe bulevardul Tomis 312A. 
 
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, va încerca să vândă un teren intravilan care aparţine societăţii Alcor West SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Aurel Vlaicu. Terenul, în suprafaţă de 500 mp, este situat în localitatea Buşteni şi a fost evaluat la preţul de 190.472 de lei, exclusiv TVA. De asemenea, AJFP Constanţa va mai vinde un teren intravilan de 4.750 mp, situat în municipiul Constanţa, strada Crişului, tarla 70, parcela nr. 656/12, care aparţine societăţii debitoare Sevindi Trans SRL. Deoarece pentru acest teren este organizată cea de-a treia licitaţie, preţul de evaluare a fost diminuat cu 50%. Prin urmare, acesta poate fi achiziţionat pentru 239.900 de lei, exclusiv TVA. Cea de-a treia licitaţie organizată de Fiscul constănţean pe data de 4 februarie are ca scop valorificarea bunurilor societăţii Eday Agrement SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Curcubeului. Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona un imobil reprezentând spaţiu comercial, în suprafaţă de 83 mp, situat în municipiul Constanţa, strada Curcubeului, având număr cadastral nr. 3609/1-C1, înscris în cartea funciară nr. 10313 a localităţii Constanţa. Preţul de evaluare a fost diminuat cu 25%, ajungând astfel la 204.750 de lei, exclusiv TVA. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare dovada plăţii taxei de participare, ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

 Din datele Registrului Comerţului


 Alcor West SRL a fost înregistrată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: SC Alcor Construct SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu, care deţine o parte socială (5% din capitalul social), Cristian Bîrcă, născut în 1967, în Constanţa, care deţine nouă părţi sociale (45% din capitalul social), şi Muşat Daniel-Gabriel, născut în 1969, în Buşteni, care deţine zece părţi sociale (50% din capitalul social). Administratorii societăţii sunt Cristian Bîrcă şi Daniel-Gabriel Muşat.
 
Sevindi Trans SRL a luat fiinţă în anul 2001 şi are sediul social în comuna Valu lui Traian. Capitalul social subscris este de 20.000 de lei, integral vărsat, compus din 2.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Sevindi Harun Raşit, născut pe 10.03.1968, în Beysehir, Turcia, care deţine 1.900 de părţi sociale, cu o cotă participare la beneficii şi pierderi de 90%, Asan Maxut, născut pe 10.10.1939, în Valu lui Traian, care deţine 100 de parţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%. Administratorii firmei sunt Asan Janer, născut pe 22.06.1973, în Constanţa, şi Sevindi Harun Raşit. Sevindi Trans SRL are ca activitate „transporturile rutiere de mărfuri“.
 
Înregistrată în anul 2000, societatea Eday Agrement SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Curcubeului. Firma are un capital social subscris de 850.020 de lei, integral vărsat, compus din 85.002 părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Batal Unal, născut pe 1.06.1971, în Năvodari, Constanţa. Activitatea principală a societăţii este legată de „activităţi recreative şi distractive“.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.