Dr. Oetker a emis un avertisment urgent! A retras un produs care conține toxine de mucegai

Producătorul Dr. Oetker a emis un avertisment urgent și a retras imediat produsul din magazine. Motivul retragerii produsului este descoperirea de toxine de mucegai. Cumpărătorii care au achiziționat deja acest produs sunt sfătuiți să nu-l consume, deoarece prezintă un pericol pentru sănătate.

 

În urma descoperirii de toxine de mucegai într-un produs Dr. Oetker, mai multe magazine emit o alertă alimentară. Acest produs a fost retras de urgență de la vânzare, iar clienții sunt avertizați să nu-l consume sub nicio formă, deoarece există riscul de dureri abdominale și vărsături.
 

Dr. Oetker a comunicat că unul dintre deserturile sale populare, „Smoothie Bowl cu căpșuni, banane, aronia și semințe de in” (Smoothie Bowl mit Erdbeer, Banane, Aronia und Leinsamen), este retras de la comercializare. Motivul acestui demers este posibila prezență a reziduurilor de patulină, conform declarației producătorului. Patulina este o substanță produsă de mucegai, care poate declanșa simptome precum greață, vărsături și indigestie.
 

Dr. Oetker îndeamnă și clienții să trateze cu seriozitate retragerea și să nu consume produsul afectat. Acest tip de produs contaminat a fost distribuit în magazinele din Germania, Austria și Finlanda. Este important de menționat că retragerea afectează în mod specific produsele de 200 g, cu data de expirare 23 aprilie 2024.
 

Consumatorii sunt sfătuiți să se abțină de la consumul produsului în orice formă. Acesta poate fi returnat la magazinul de unde a fost achiziționat. Prețul de cumpărare va fi rambursat chiar și fără necesitatea prezentării bonului fiscal.

Citește și

Alertă ANSVSA Smoothie contaminat cu patulină, retras de pe rafturile LIDL


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ANSVSA Pizza congelată cu metal, restrasă de la vânzare. Lotul afectat

21 Feb 2022 1961

Preluarea Rimco SRL de către Dr. Oetker RO SRL, autorizată de Consiliul Concurenţei

29 Aug 2019 1917

Poftă bună cu Gina Bradea Ciocolată de casă

11 May 2016 8270

Simona Halep, la Kids Day BRD Bucharest Open

10 Jul 2015 1435