Drona sustrasă de la documentaristul Charlie Ottley a fost găsită

Charlie Ottley. Foto: facebook/Charlie OttleyUn bărbat a găsit abandonată drona sustrasă de la documentaristul Charlie Ottley, aceasta urmând să fie predată în cursul zilei de astăzi proprietarului.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, marţi, că după ce au fost depistaţi cei trei bănuiţi de comiterea furtului din Parcul Civic, luni după amiaza, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au continuat investigaţiile, iar la scurt timp, în aceeaşi zi, a fost identificat şi bărbatul care a găsit drona abandonată pe strada I.C. Brătianu din Timişoara.

"Bărbatul a fost contactat de noi şi a predat drona poliţiştilor în cursul zilei de marţi, urmând ca aceasta să fie înmânată aparţinătorului. Conform legii, persoana care a găsit drona o putea înapoia în decurs de 10 zile", a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş citat de Agerpres.ro


Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a celor trei minori (doi băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 ani şi 14 ani, bănuiţi că ar fi sustras drona şi alte echipamente de filmare aflate într-un rucsac în timp ce Charlie Ottley era pe o bancă din Parcul Civic.

Documentaristul britanic se află la Timişoara pentru filmări de promovare a municipiului şi a judeţului, într-un proiect dedicat programului Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

AGERPRES 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.