„Drum lin către stele, în eternitate, George Nicolescu!“ Mesaje de condoleanțe transmise după decesul artistului care a lansat celebrul cântec „Eternitate“

Foto: facebook/Asociația Nevăzătorilor din RomâniaArtistul care s-a născut orb și a făcut cariera în muzica românească, George Nicolescu a murit la vârsta de 74 de ani.

Potrivit Asociației Nevăzătorilor din România, cei care doresc să îl însoțească pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc sâmbătă 30.03.2024 , ora 13, la Biserica Sf. Nicolae (de lângă Stadionul Petrolul) din Ploiești.

„Cu profund regret vă anunţăm că astăzi a plecat dintre noi îndrăgitul artist George Nicolescu (12 martie 1950-26 martie 2024), prezenţă de excepţie pe scena muzicii româneşti şi personalitate marcantă a comunităţii nevăzătorilor. Suntem cu sufletul alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin, dragul nostru prieten!“ - au transmis reprezentanții Asociației Nevăzătorilor din România. 

În mediul online au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe pentru familia îndoliată: 

Tristă zi! UN OM ADEVĂRAT A PLECAT ÎN LUNGUL DRUM CĂTRE ETERNITATE despre care poate nu întămplător a și cântat. Ne veți lipsi domnule George, poate că suntem de-acum mai săraci cu un pământean, însă știm că dintre îngeri și printre aștri vocea dumneavoastră înconfundabilâ va răsuna mereu în eter . Condoleanțe familiei! Dumnezeu sâ-l odihnească în pace!

„Ca de la ploieștean la ploieștean, astăzi, când domnia sa a trecut la cele veșnice, las și eu aici un fragment din “Eternitate” in memoria celui ce a fost interpretul și artistul senzațional al acestei capodopere muzicale, #GeorgeNicolescu!!!“ - a transmis Cezar Ouatu.

Astăzi a plecat către ETERNITATEA, cantată de el, un simbol al eleganței , discreției și omeniei. Un artist cu o voce de aur.

“S-a stins din viaţă George Nicolescu... Vocea de aur care a lansat celebrul cântec 'Eternitate', de George Grigoriu. Drum lin către stele, în eternitate, George!'', - Ionel Tudor.

“S-a stins George Nicolescu. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie. 'Viaţa noastră unde e, viaţa noastră ce-aţi făcut cu ea?'", a scris pe Facebook Andrei Păunescu.

Citește și: 

Doliu în lumea muzicii românești! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în lumea muzicii românești! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

26 Mar 2024 1154