Eforie Modernizare și dotare hotel „Rhodos“. Firma Nova Tour Invest organizează licitație pentru achiziționarea de panouri solare (DOCUMENT)


 

 
  • Firma Nova Tour Invest SRL a fost înființată în anul 2010, asociați fiind Panait – Dan Ceaușu și Elena Ceaușu.
 
Firma Nova Tour Invest SRL organizează licitație pentru achiziționarea de echipamente specifice în scopul obținerii unei economii de energie – panouri solare (trei bucăți), în proiectul „Modernizare și dotare hotel «Rhodos»“.  
 
Tipul de anunț de pe licitatiapublica.ro este „anunț de participare“, sursa e reprezentată de fonduri UE, iar data licitației este 25 octombrie 2023, ora 12.00. Valoarea estimativă – 16.000 lei. Data apariției anunțului pe portalul menționat este 18 octombrie 2023. Durata contractului e de o lună.  

Despre Nova Tour Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 19 octombrie 2023, firma Nova Tour Invest SRL a fost înființată în anul 2010, adresa sediului social este la Eforie Nord, în județul Constanța, iar obiectul de activitate este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare“.

În Nova Tour Invest SRL asociați sunt Panait – Dan Ceaușu (cu 90%) și Elena Ceaușu (cu 10%), primul deținând și calitatea de administrator.
 
Elena Ceaușu mai apare într-o firmă în stare de funcțiune, Absolut Inkasso SRL (în care a asociat unic și administrator), în timp ce Panait – Dan Ceaușu mai apare în North Park Residence SRL (asociat, cu 50%, și administrator) și în Ceaușu V. Panait – Dan Persoană Fizică Autorizată. 

În 2022, Nova Tour Invest SRL a avut o cifră de afaceri de 1.269.629 lei, un profit de 747.984 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 5.

Platforma termene.ro informează că Nova Tour Invest SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de participare, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Elena Ceaușu de la Absolut Inkasso SRL își modifică din nou investiția de pe strada Rubinului

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.