Elena Urban, absolventa Colegiului Militar din Constanța, mesaj transmis cu ocazia absolvirii studiilor superioare ca șefă de promoție

Elena Urban. Sursă foto: Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ Constanța
  • Elena-Delia Urban, din Constanța, este șefă de promoție la specializarea militară aviație - naviganți, piloți elicoptere, din cadrul Facultății de Management Aeronautic a Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă“ din Brașov.
 
Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ din Constanța, o absolventă din promoția 2020, sublocotenent Elena-Delia Urban este șefa promoției 2023 „General Constantin Christescu- 100 “ la specializarea militară aviație - naviganți, piloți elicoptere, din cadrul Facultății de Management Aeronautic a Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă“ din Brașov.
 
Iată ce a transmis absolventa:
 

„Am onoarea să vă salut! Sunt sublocotenent Elena-Delia Urban, absolventă a Colegiului Național Militar «Alexandru Ioan Cuza», din Constanța. De curând, am absolvit Academia Forțelor Aeriene «Henri Coandă», din Brașov, în calitate de șefă de armă la specializarea mea, piloți elicoptere.
 
Îmi amintesc cu drag primele clipe, când am pășit pe poarta liceului, sfioasă și timidă. Pentru mine, ideea de armată era ceva complet necunoscut și gândul de a împărți un dormitor cu 17 fete mă speria.
 
Însă, acomodarea a fost mai ușoară decât m-aș fi așteptat, colectivul a fost unul prietenos, iar cadrele mitare și didactice ne-au ajutat cu orice problemă.
 
În scurt timp, am devenit o mare familie: învățam împreună, făceam instrucție și sectoare împreună și ne ajutam reciproc în orice situație.
 
Într-un final, fiecare a plecat pe drumul lui, dar ne-au rămas în inimă cele mai frumoase momente ce ne vor păstra amintirea vie a anilor de liceu.
 
Le mulțumesc cadrelor militare care m-au ajutat să devin o persoană responsabilă și puternică, le mulțumesc cadrelor didactice care au contribuit într-o foarte mare măsură la formarea mea ca persoană, le mulțumesc colegilor care mi-au făcut anii adolescenței cei mai frumoși din viața mea și le mulțumesc părinților mei care m-au susținut în orice decizie am luat.
 


Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre voi, deoarece m-ați ajutat să ajung persoana de astăzi.“

 
Citește și:

Eveniment la Batalionul 341 Infanterie "Constanța"! (FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înaintare în grad la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (FOTO)

17 Aug 2023 591

MApN anunță Încep înscrierile la Colegiile Naționale Militare! Iată câte locuri sunt disponibile la Constanța

20 Jul 2023 889

Elevii Colegiului Militar din Constanța, premianți la concursul județean „Licitație E-Gifts” (FOTO)

10 Jun 2023 796

Elevii Colegiului Național Militar Constanța, premiați la concursul interdisciplinar de fizică și geografie „Ștefan Hepiteș” (FOTO)

15 May 2023 1064

LIVE TEXT Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“, implicat într-un proiect ecologist în parteneriat cu licee din trei țări (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Oct 2022 1490

Constanța Un an de la lansarea Vlogul-ui CNMAIC, un canal de comunicare între elevii militari și cei civili (video)

25 Oct 2021 1412

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" Constanța Visul unei cariere militare, la puterea a doua

23 Sep 2021 1569