Enache Bucovală de la Bueno Comp SRL este președintele OMD județul Constanța. Cine mai face parte din Comitetul Director?

În Sala Ovală a Instituției Prefectului Constanța avut loc astăzi Adunarea Generală de Constituire a Asociației “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa” (OMD – Județul Constanța).

La ședința de constituire a participat reprezentantul Consiliului Județean Constanța, doamna Monica Cristina Caterinici, Director Executiv al Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, alături de membri fondatori ai OMD – Județul Constanța, Ghindici Iancu, reprezentant al Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța și  Ruxandra Serescu, director general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Pe ordinea de zi s-a aflat adoptarea unor decizii importante pentru buna funcționare a acestei structuri, precum și pentru atingerea obiectivelor pentru care a fost înființată.

Astfel, în cadrul ședinței a fost aprobat sediul social a Asociației, a fost aleasă componența nominală a Consiliului Director al acestei structuri, fiind stabilit, totodată, cuantumul cotizației anuale a asociației.

 În urma dezbaterii tuturor propunerilor prezentate în cadrul Adunării Generale a Acționarilor și a voturilor exprimate, au fost adoptate următoarele:
Asociația “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa” își va desfășura activitatea la sediul social din Str. Nicolae Titulescu Nr. 32, Constanța, iar în ceea ce privește valoarea cotizației anuale, a fost stabilit un buget de minim 500.000 de lei.


De asemenea, membrii Consiliului Director, care vor coordona activitatea asociației pentru o perioadă de patru ani, sunt următorii:
 
  1. Președinte: Enache Bucovală;
  2. Prim-vicepreședinte: George Fuduli;
  3. Vicepreședinte: Vadim Corneliu Ruse;
  4. Vicepreședinte: Florin Cârstocea;
  5. Secretar: George Măndilă;
  6. Cenzor: Beatrice Carolina Florea.

Enache Bucovală este consilier județean PNL.
 

În declaraţia de avere completată  la data de 15.06.2023, Bucovală  a declarat că deține  două terenuri intravilane, ambele situate în Constanța, unul dobândit în 2014 și altul în 2017, ambele prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Acesta deține și o casă de locuit în Constanța, construită în anul 2020, cu o suprafață de 620 m2.

 
La capitolul datorii, acesta a menționt un credit la Casa de Asigurări a Avocaților Filiala București, contract în anul 2022, scadent până în anul 2025, în valoare de 61.000 lei.
 
Potrivit declarației de avere, consilierul județean deține două autoturisme: unul marca Dacia, an de fabricație 2008 și celălalt marca VW Lupo, an de fabricație 2002.
 
Bucovală deține și bijuterii si pietre pretioase, cu o valoare de 20.000 euro și ceasuri în valoare de 15.000 de euro.
 
La capitolul active financiare, Bucovală deține un cont curent la Banca Transilvania,cu un sold de 102.500 lei, dechis în 2016, unul la Alfa Bank,cu un sold de 5.000lei, dechis în 2014,și tot la banca anterior menționată și un depozit bancar în valoare de 6.000 lei.
 
Ca venituri, acesta a încasat salariul  de 19.729 lei de la SC Bueno Comp SRL, Constanta iar soția a încasat salariul de 29.618 lei de la aceiași societate. Tot de la aceiași firmă, Bucovală a avut și dividente în valoare de 2.543.328 lei.
 
Ca venituri din alte surse, Bucovală a încasat  37.230 lei de la CJ Constanța, ca și consilier judetean si membru ATOP și 1093 lei ca membru în Consiliul de administratie în cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Constanta.
 
Alte surse de venit declarate sunt alocații de la AJPIS  în valoare de 2916 lei și respectiv 1400 lei.
 
Potrivit declarației de interese compltată la data de 15.06.2023, Bucovală a menționat calitatea de asociat în cadrul SC Bueno Comp SRL Constanta, cu o valoare totatală a părților social de 200 lei. 
 

Despre Bueno Comp SRL

Potrivit termene.ro, firma veche de 20 ani, este situată pe bulevardul Tomis din Constanța și are ca activitate principală restaurante.

Pentru anul 2022, a raportat cifra de afaceri de 14.614.820 lei, în creștere cu 26%, un profit de 4.008.548 lei, în scădere cu -23% la 81 de salariați.

Firma îi are ca asociați pe Bucovală Enache și Bucovală Stelian, fiecare cu 50% din capitalul social. Tot ei sunt şi administratorii firmei.
Numele lui Bucovală Stelian mai apare și în firmele DCB Mmaia Development SRL, GENERAL Grup SRL și Zag SRL.   

În anul 2022, a existat o schimbare importantă în Bueno Comp SRL.

Enache Bucovală şi Stelian Bucovală, în calitate de asociaţi ai SC Bueno Comp SRL, cu sediul social în Constanţa, au decis completarea obiectului de activitate cu lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor.
 
Decizia a fost luată pe data de 29 septembrie 2022, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a cu numărul 4530 din data de 28 octombrie 2022.
 
Omul de afaceri Florin Cârstocea este asociat în Ecorom Vit SRL, Grup Petrol Marin SA, Petrogrup SRL, Petroserv SA, Rig Service SA, Hotel Central SA, Romagro Prod SRL, Sadon SRL, World Class Project SRL, cât și administrator la Sunrise Concept Real Estate SRL, potrivit www.termene.ro.

George Fuduli este membru fondator al Patronatului MAREA Mamaia Constanța și controlează
G&G Paper SRL, cu sediul pe strada Făgetului 142 din Constanţa.

Pe 14 decembrie 2021, a fost înregistrat dosarul 32351/212/2021, pe rolul Judecătoriei Constanța privind acordarea de personalitate juridică pentru Patronatul Marea Mamaia Constanța. Pe 16 decembrie 2021 a fost admisă cerera.
 
Conform rolii.ro,prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Constanța la data de 14.12.2021 sub numărul XXXX, petentul A Patronatul Marea Mamaia Constanța prin reprezentant legal Puznava Ionuț Sebastian și av. E. M. D., a solicitat acordarea personalității juridice și înscrierea în Registrul special al organizațiilor patronale ținut la nivelul Judecătoriei Constanța a Patronatul Marea Mamaia Constanța.

Vadim Corneliu Rusu este inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța.

George Măndilă este președintele OMD Mamaia-Constanța și consilier personal al primarului Vergil Chițac.



Scopul OMD județul Constanța
 
Totodată în vederea îndeplinirii unor formalități legale pentru buna funcționare a Asociației OMD județul Constanța, precum și pentru relaționarea cu entitățile partenere ale acestui proiect, au fost împuternicite următoarele persoane: Oana Popa Șerbu, în relația cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, în vederea obținerii Avizului ca Organizație de Management al Destinației și Viviana Mirică, de profesie consilier juridic, în relația cu Judecătoria Constanța, în vederea înscrierii Asociației în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor.

Scopul Asociației “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa”  este acela de a crea cadrul favorabil în gestionarea dezvoltării turismului și a serviciilor în județul nostru. Odata cu definitivarea tuturor aspectelor legale ce țin de înființarea acestei structuri asociative, OMD Județul Constanța va deveni funcțional și va oferi oportunități reale pentru a pune în valoare potențialul turistic al județului Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și:

Averea și intersele lui Enache Bucovală, consilier județean în cadrul CJ Constanța (DOCUMENTE)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 1995

Proiectul pentru aprobarea județului Constanța în calitate de membru fondator al Asociaţiei OMD, supus dezbaterii publice

22 May 2023 1064

Consiliul Județean organizează o nouă dezbatere pe tema înființării Organizaţiei de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa

15 May 2023 905