Fast and Fixed, un implant dentar "încăpățânat" de bun! Iată de ce!


Îți dorești cel mai rapid și eficient tratament de refacere a danturii cu implanturi dentare? Știai că apelând la sistemul Fast and Fixed poți rezolva în cel mai scurt timp posibil problemele legate de lipsa dinților? Tehnica de ultimă generație permite în prezent reabilitarea arcadelor dentare în 24 de ore, atașarea lucrării fixe provizorii putându-se face în aceeași zi cu inserarea implanturilor.
 
Acest sistem revoluționar, "încăpățânat" de bun, se bucură de un larg interes în întreaga lume, rezultatele sale excepționale și costurile avantajoase fiind atuuri de care poate profita orice pacient. Iată de ce acesta reprezintă cea mai bună soluție oferită de implantologia modernă la ora actuală!
 

Procedură minim invazivă

 
Sistemul Fast and Fixed vine cu numeroase elemente inovative care facilitează simplificarea pachetului de intervenții clasice. Dacă gândul inserării unui număr ridicat de dispozitive în maxilar și mandibulă îți crea un disconfort psihic major, află că noua soluție brevetată în urma a peste două decenii de studii și cercetare are o abordare cu totul diferită, procedura fiind considerată minim invazivă.
 
Astfel, dacă în tratamentul clasic se utilizează între 8 și 10 implanturi pe fiecare arcadă, acest sistem ultramodern utilizează pentru o restaurare dentară completă doar 4 dispozitive pentru mandibulă și 6 pentru maxilar. Fiind vorba de un număr redus de implanturi, și numărul inciziilor este cu mult mai mic. Mai mult decât atât, tratamentul folosește optim osul de susținere a dinților, fiind evitate intervențiile de adiție osoasă și sinus lift. Practic, poți avea o dantură complet reabilitată, cu un număr simplificat de proceduri.
 

Design inovativ, caracterizat prin elemente ce revoluționează domeniul implantologiei

 
Posibilitatea folosirii unui număr redus de implanturi se datorează în primul rând designului inovativ al acestui sistem. Dispozitivele Fast and Fixed sunt mai lungi și au o structură diferită de cea clasică, spirele acestora asigurând cea mai bună stabilitate prin forma și dimensiunile unice. În plus, modul de inserție este cu totul deosebit, două dintre dispozitive fiind integrate în poziție oblică, pentru a permite susținerea forțelor masticatorii mari ce apar în zona dinților laterali.


 

Știai că poți avea dinți ficși în 24 de ore?

 
Cel mai cunoscut sistem de înlocuire imediată a dinților, dezvoltat de liderul mondial în implantologie, a preluat conducerea în clasamentul dispozitivelor de refacere a danturii, datorită soluției ultrarapide pe care o oferă. Tratamentele Fast and Fixed asigură pacienților posibilitatea de a avea dinți ficși într-o singură zi, fără a mai fi nevoie să aștepte între 6 și 10 luni, așa cum se întâmplă în tratamentul clasic. Lucrarea fixă provizorie este atașată în aceeași zi cu inserarea implanturilor, aspectul estetic fiind impecabil pe toată durata procesului de osteointegrare. În acest fel, masticația, încrederea în sine și sănătatea orală sunt îmbunătățite încă din primele zile de la intervenție.
 

Costuri cu 50% mai mici decât tratamentul clasic

 
Problema costurilor este, deseori, un obstacol în cazul multor pacienți. Vestea bună este că prețul tratamentului ultrarapid este cu 50% mai mic decât al celui clasic. Așadar, îți poți restaura dantura mai repede decât ai fi crezut, suportând costuri avantajoase sau apelând la sistemele accesibile de plată în rate.

 
În doar o singură zi, te poți bucura de o dantură complet nouă cu ajutorul celor mai performante implanturi. Programează-te pentru o consultație de specialitate și află cum te poate ajuta sistemul Fast and Fixed să zâmbești larg din nou, fără rețineri!
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.