Femeie din Bacău, reținută și cercetată pentru incendiu





Sursa foto: Facebook
  • Polițiștii Biroului de Investigații Crimnale Onești au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore, o femeie de 44 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere
  • Aceasta a fost introdusă în Arestul IPJ Bacău
  • Focul fusese declanșat de o plită pentru gătit improvizată în interiorul unui autobuz
 
Potrivit IPJ Bacău, la data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Onești a fost sesizată prin 112, de către un bărbat de 54 de ani, din localitate, despre faptul că în interiorul unui autobuz aflat în autogara din Onești a izbucnit un incendiu.

Din cercetări a reieșit că incendiul a pornit de la o plită pentru gătit, improvizată în interiorul unui autobus, rezultând doar pagube material, conform sursei.

„La data de 17 octombrie a.c., în urma activităților informativ-operative, polițiștii au identificat o femeie de 44 de ani, din Stațiunea Târgu-Ocna, bănuită de comiterea faptei.  Cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Arestul I.P.J. Bacău”, specifică sursa.


Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.
 
 
Citește și
Declarațiile IPJ Tulcea cu privire la accidentul mortal, în care a fost implicată o ambulanță

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.