Festivalul „Delta Waves Fest“ din Tulcea, supravegheat de jandarmi! Recomandările forțelor de ordine pe durata evenimentului

Jandarmi din Tulcea. Sursă foto: IJJ Tulcea
  • Jandarmii din Tulcea se vor asigura că cetățenii vor petrece în siguranță la Delta Waves Fest în perioada 28 – 30 iulie 2023.
 
Potrivit unei informări transmisă de Inspectoratul de Jandarmi Județean din Tulcea (IJJ Tulcea), începând de vineri, 28 iulie și până duminică, 30 iulie, Jandarmeria Tulcea și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis“ Constanța vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Delta Waves Fest, manifestare cultural-artistică, ce se va desfășura cu ocazia inaugurării Falezei Ivan Patzaichin din municipiul Tulcea.
 
La această manifestare cultural-artistică, unde se estimează participarea unui public numeros, o atenție deosebită va fi acordată prevenirii incidentelor de orice natură și prevenirii consumului de substanțe interzise.
 
Pentru ca cetățenii să se poată bucura în acest sfârșit de săptămână de muzică și atmosferă în siguranță, Jandarmeria Tulcea recomandă celor care vor fi prezenți pe Faleza Ivan Patzaichin următoarele:
 
  • să respecte indicațiile forțelor de ordine
  • să evite consumul de alcool în alte spații decât cele special amenajate
  • să nu aibă asupra lor obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente
  • să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, având grijă să nu fie păstrate la vedere, mai ales în buzunarele exterioare ale vestimentației.
 
Având în vedere prezența unui număr mare de persoane la eveniment, pentru a preveni rătăcirea copiilor, jandarmii atrag atenția cu privire la supravegherea cu atenție a acestora de către cei care-i însoțesc.
 
Precizăm că zborul dronelor deasupra adunărilor de oameni organizate în aer liber la o înălțime mai mică de 300 de metri pe o rază de 600 de metri de aeronavă, atrage sancțiuni contravenționale conform Codului Aerian.
 
De asemenea, exploatarea unei drone fără ca aceasta să posede certificatul de înmatriculare sau certificatul de navigabilitate emis potrivit dispozițiilor legale constituie infracțiune, a mai adăugat sursa citată.
 
Forțele de ordine se vor afla în zona de desfășurare a spectacolelor pentru a gestiona și a interveni eficient dacă situația o va impune.
 
Jandarmeria Tulcea vă urează să vă bucurați în siguranță de aceste zile și vă recomandă să solicitați sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv în caz de nevoie, a încheiat IJJ Tulcea.

 
Citește și:
 
Incendiu violent la Tulcea! Degajări mari de fum (FOTO+VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.