Fii în tendinţe, creându-ţi outfit-uri practice, moderne şi comode!

 
Preocuparea designerilor pentru ţinutele feminine, s-a oglindit întotdeauna în varietatea amplă de piese vestimentare scoase la rampă pe piaţa de specialitate. Croieli noi şi surprinzătoare, culori energice şi pline de personalizate, accesorii inedite şi generoase, fac din clasicele haine de damă, adevărate opere de artă, care te vor ajuta să îţi creezi întotdeauna un look unic şi personal.

Pantalonul, piesa nelipsită din garderoba feminină

Pantalonul este una dintre cele mai versatile piese vestimentare feminine. Atunci când parcurgi gama de modele de pantaloni de dama Colin’s, vei descoperi unele dintre cele mai diferite croieli şi culori, stiluri vestimentare variate şi speciale, un mix foarte ofertant de texturi şi accesorii. Astfel, indiferent dacă vrei să îţi creezi ţinute urbane, office, clasice sau elegante, effortless sau urban-casual, modelele puse la dispoziţie îţi vor da posibilitatea de a face cele mai interesante alegeri. Optează pentru modelele din in sau bumbac atunci când vrei o ţinută clasică sau office, în timp ce pentru un look casual poţi alege pantaloni din denim sau oricare altă textură, însă croită în stiluri variate, de la skinny sau trei-sferturi, până la largi şi vaporoşi. Dă personalitate ţinutelor, combinându-ţi pantalonii preferaţi cu topuri, bluze imprimate, cămăşi, tricouri basic sau asimetrice.

Cămaşa, preferata multor doamne şi domnişoare

Croiala formală a cămăşilor, a făcut ca această piesă vestimentară masculină, să fie transferată şi în vestimentaţia feminină. Clasicul formelor, specificul gulerelor şi al manşetelor, butonierele simple sau accesorizate, nasturii extrem de variaţi, precum şi multitudinea de culori a modelelor de camasi de dama, fac din aceste piese, must-have-ul oricărui dressing feminin. Cămaşa de damă poate fi inclusă în ţinutele formale, dacă se alege un model clasic, în tonuri neutre, în timp ce un model imprimat, colorat sau accesorizat cu volane, poate face parte dintr-un outfit casual foarte practic şi extrem de modern. Cămaşa poate fi combinată cu unele dintre cele mai variate piese vestimentare, de la clasicii pantaloni drepţi din stofă, până la fuste şi pantaloni scurţi, sarafane, pantaloni din piele, fuste lungi şi vaporoase.

Produsul potrivit cerinţelor pieţei

Atunci când îţi alegi magazinul de haine de unde alegi să îţi procuri piesele vestimentare, este bine să optezi pentru cel care vine cel mai mult în întâmpinarea nevoilor tale, care acoperă o gamă cât mai largă de categorii de produse şi care oferă transparenţă.

Sursa foto: pexels.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep s-a oprit în turul secund al turneului de la Roma

12 May 2022 1468

UPDATE Simona Halep joacă astăzi în turul secund la Roma

11 May 2022 1717

Tenis Bianca Andreescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Madrid

01 May 2022 1682

După înfrângerea de la Australian Open, Simona Halep coboară în clasament „Sunt mulțumită pentru modul în care am luptat“

25 Jan 2022 3137

UPDATE După Montreal, Simona Halep evoluează şi la turneul de la Cincinnati

15 Aug 2021 3500

Simona Halep, învinsă de Danielle Collins la turneul de la Montreal

12 Aug 2021 2385

UPDATE. „Nu am mai trecut prin aşa ceva“ La Montreal, Simona Halep revine într-un turneu după trei luni de pauză

09 Aug 2021 3447

Ziua internațională a rock-ului. De ce azi. Cine a venit cu ideea (video)

13 Jul 2021 2371

UPDATE. Cine e următoarea adversară Simona Halep a învins-o pe Harriet Dart, în turul secund la Australian Open

23 Jan 2020 2110

Argint pentru românul Collins Filimon la Internaționalele de juniori ale Portugaliei la badminton

04 Dec 2016 1303

Autoare a unor romane vândute în 500 de milioane de exemplare Scriitoarea Jackie Collins a murit astăzi, la vârsta de 77 de ani

20 Sep 2015 1411

Știați că.... Un mare cânțăreț de talie mondială își sărbătorește cei 64 de ani

30 Jan 2015 1547

Melodia zilei Phil Collins - In The Air Tonight

30 Jan 2015 1630

Ştiaţi că...? Într-o zi de 25 noiembrie, 36 de muzicieni se întâlneau pentru... (video)

25 Nov 2014 2586

Melodia Zilei Phil Collins – In The Air Tonight

12 Nov 2014 2384