Firma Innosteel SRL. Hotărâre a AGA. Doi cetățeni greci, cu reședința de ședere în Constanța, printre asociați

 

 
  • Innosteel SRL a fost înființată în anul 2023, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate la Recom este „Tratarea și acoperirea metalelor“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.340, din data de 29 septembrie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 2/1 septembrie 2023 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Innosteel SRL la actul constitutiv al acesteia.
 
Asociații în cadrul fimei sunt Antonios Gioxas, Ioannis Skantzikas, cetăţeni greci, cu domiciliul în Grecia şi reşedinţa de şedere în România, municipiul Constanţa, și Dragoș Stoiean, cetăţean român, cu domiciliul în satul Domneşti, comuna Domneşti, judeţul Ilfov.
 
În Adunarea Generală a Asociaţilor, aceștia au hotărât:
 
Art. 1 Înfiinţarea unui punct de lucru situat în România, municipiul Bucureşti;
 
Art. 2 Extinderea obiectului de activitate cu următoarele activităţi secundare: Operaţiuni de mecanică generală; Comerţ cu ridicata nespecializat; Transporturi rutiere de mărfuri; Depozitări; Manipulări.
 
Prezenta hotărâre face parte integrantă din actul constitutiv al societăţii, celelalte prevederi rămânând neschimbate.
 
Despre Innosteel SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 2 octombrie 2023, Innosteel SRL a fost înființată în anul 2023, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate la Recom este „Tratarea și acoperirea metalelor“.
 

În Innosteel SRL asociatul Antonios Gioxas are 54%, Ioannis Skantzikas – 36%, iar Dragoș Stoiean – 10%, ultimul având și calitatea de administrator.  
 
Cei trei asociați în Innnosttel apar și în alte societăți în stare de funcțiune.
 
Antonios Gioxas mai apare în Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Iolkos Invest SRL, Blue Beach SRL, Oro Invest SRL, Innotube SRL, Fotonia Shine Retention SRL și Black Sea Suppliers SRL, dar și în Mec-El Project Engineering SRL (întrerupere temporară de activitate).
 
Ioannis Skantzikas mai apare în Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Iolkos Invest SRL, Blue Beach SRL, Oro Invest SRL, Innotube SRL, Fotonia Shine Retention SRL, Black Sea Suppliers SRL și Thermopick Insulation SRL.
 
Dragoș Stoiean mai apare în Install Trade SRL și SDR Dinamic SRL.
 
Skantzikas Ioannis este cel care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutat de fostul edil-şef al municipiului Constanţa cu 600.000 de euro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Grecii de la Europroiect au obținut un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.