Firma Proiectare Elcon AC – DC SRL își reia activitatea și se mută în Constanța

Foto: Pexels

Aurelia Catană și Constantin Dobrin, asociații firmei Proiectare Elcon AC – DC SRL, au decis reluarea activității societății.
 
Constantin Dobrin s-a retras din societate și a cesionat, la valoare nominală, un număr de 10 părți sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 100 de lei, la prețul de 100 de lei către Aurelia Catană.
 
În urma cesiunii, capitalul social al societății în valoare de 200 de lei este deținut în proporție de 100% de Aurelia Catană.
 
Constantin Dobrin a fost revocat din funcția de administrator, locul lui fiind luat de Aurelia Catană, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare și administrare.
 
Proiectare Elcon AC – DC SRL și-a schimbat sediul social din satul Schitu, comuna Costinești, strada Schitului nr. 36 în județul Constanța, localitatea Constanța, strada 9 mai nr. 2.
 
Hotărârea nr. 1 din data de 21 noiembrie 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 5582 din data de 14 decembrie 2023.
 
Despre Proiectare Elcon AC – DC SRL
 

Conform termene.ro, Proiectare Elcon AC – DC SRL a fost înființată în anul 2018, pe 5 iunie. Obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit sursei citate, Aurelia Catană mai apare în firmele Bocara SRL (radiată) și Catană Aurelia Persoană Fizică Autorizată.

 
În anul 2022, Proiectare Elcon AC – DC SRL a înregistrat 128.700 de lei – cifră de afaceri, 90.170 de lei – profit și un angajat.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Schimbare majoră în structura societății Mergem Șnur SRL. Iată cine este noul administrator
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.