Firme Constanța Agro Land Creative și-a schimbat denumirea și obiectul principal de activitate


foto: pexels Decizia nr. 1/11.03.2024 a asociatului unic al societății Agro Land Creative SRL, Crînguș Sorin Lucian, aduce modificări semnificative.

Cele mai importante vizează schimbarea denumirii societății, schimbarea obiectului principal de activitate și modificarea mandatului administratorului, dar și retragerea din societate a asociatului unic. 



Vă prezentăm în rândurile de mai jos modificările în integralitate, potrivti documentului:

Art. 1. Schimbarea denumirii firmei în SC Golden Grain Commodities SRL, conform dovezii privind disponibilitatea firmei nr. 13552 din data de 27.02.2024, eliberată de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului/ Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Art. 2. Schimbarea obiectului principal de activitate, după cum urmează:

Domeniul principal de activitate va fi - Comerţ cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii - căruia îi corespunde grupa CAEN 462

-Activitatea principală: clasa CAEN 4621 - Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat.


Art. 3. Renunţarea la toate obiectele secundare de activitate şi completarea obiectului secundar de activitate cu următoarele activităţi:

-clasa CAEN 4611 - Intermedieri în comerţul cu materii.

Art. 4. Retragerea din societate a asociatului unic Crîngus Sorin Lucian  şi, respectiv, cooptarea în societate a unui nou asociat unic, în persoana lui Crîngus Samina Maria, prin cesiunea integrală a părţilor sociale deţinute de cedent la capitalul social al societăţii, în număr de 200 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 2.000 lei, reprezentând 100% totalul capitalului social al societăţii.

Cesiunea părţilor sociale se realizează în temeiul prevederilor art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, modificată, la valoarea nominală, preţul cesiunii fiind achitat integral la data semnării prezentei hotărâri.

Art. 5. Ca urmare a cooptării noului asociat, prin cesiunea integrală a părţilor sociale, capitalul social în sumă de 2.000 lei, compus din 200 părţi sociale, va fi deţinut integral (100%) de asociatul unic CRÎNGUS SAMINA MARIA. Participarea la profit şi pierdere este proporţională cu cota de participare la capitalul social al societăţii (100% la profit şi 100% la pierdere).

Art. 6. Modificarea duratei de funcţionare a societăţii din nelimitată în durată nedeterminată.

Art. 7. Se modifică mandatul administratorului pe o durată de 55 ani începând cu data de 11.03.2024 cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii.

Art. 8. Restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate.

Facem precizarea că documentul a fost puublicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2018 din data de 23 aprilie. 2024



Despre Golden Grain Commodities SRL

Firma din Constanța, a fost înființată la data de 29.01.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4621 - Comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.

Cifra de afaceri Golden Grain Commodities SRL a fost de 158,901.00 lei în anul 2022, cu un profit de 93,065.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 0.19%.

Golden Grain Commodities SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2022.
 
Asociat unic este Crîngus Samina Maria. Numele Crîngus Samina Maria apare și în Moesia Agricomm SRL, Golden Grain Organics SRL.  


 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Schimbări în cadrul Dana Africana SRL, firma unei femei din Tulcea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.