Firme Constanța Alessia Imobiliare SRL deschide un punct de lucru în oraș și se va ocupa și de construcții

  • Veronica Aiftincăi este asociatul unic al Alessia Imobiliare SRL (fostă Sptunik Imobiliare SRL), iar Lucian Aiftincăi, fostul asociat, este acum administratorul firmei.
Alessia Imobiliare SRL Constanța deschide un punct de lucru în oraș, pe strada Ileana Cosânzeana nr. 12, hală, parter, a decis asociatul unic al firmei, Veronica Aiftincăi.
 
De asemenea, firma se va ocupa și de lucrări de construcții după ce asociatul unic a decis și renunțarea la toate obiectele secundare de activitate (care includeau cultivarea plantelor) și completarea obiectului secundar cu coduri CAEN din domeniul construcțiilor și al comerțului cu autovehicule.
 
Deciziile au fost luate de asociatul unic pe data de 21 iunie 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 3260 din 21 iulie 2023.
 
Despre Alessia Imobiliare SRL
 
Așa cum se arăta în edițiile anterioare, inițial, Alessia Imobiliare SRL se numea Sputnik Imobiliare SRL, decizia de schimbare a numelui fiind luată la finele lunii  februarie 2022 de asociatul unic de atunci, Lucian Aiftincăi, care cum este administratorul societății.
 
În prezent, potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 iulie 2023, asociat unic al Alessia Imobilare SRL, firmă ce se ocupă în principal de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Veronica Aiftincăi, iar Lucian Aiftincăi este administratorul.
 
Societatea a fost înființată, potrivit sursei citate, în 2018, și are sediul social în Constanța, pe strada Ileana Cosânzeana, nr. 12.
 
Numele administratorului Lucian Aiftincăi se regăsește și în Macpuarsa SRL, Europa Press RO SRL, Balkan Development Turism SRL, Saligny Structure Engineering SRL și Aiftincăi Lucian Persoană Fizică Autorizată – toate din Constanța.
 

În 2022, Alessia Imobiliare SRL a declarat un angajat, profit peste 350.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 210.000 de lei.
 
De asemenea, Alessia Imobiliare SRL a obținut pe fostul nume Sputnik Imobiliare SRL o autorizație de construire de la Primăria Constanța pentru un imobil de trei etaje și terasă circulabilă, pe strada 9 Mai din oraș.

 
În plus, societatea a obținut actele necesare și pentru realizarea mai multor investiții imobiliare în stațiunea Mamaia.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Alessia Imobiliare, fostă Sputnik Imobiliare, a primit autorizația de construire pentru un nou bloc la Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Alessia Imobiliare SRL vrea să ridice un turn de 8 etaje în Mamaia, cu ponton și heliport

03 Apr 2024 659

S-a înființat o nouă firmă imobiliară la Constanța. Unul dintre asociați apare și în Alessia Imobiliare SRL

11 Dec 2023 1017

Alessia Imobiliare, fostă Sputnik Imobiliare, a primit autorizația de construire pentru un nou bloc la Constanța

01 Jul 2022 1819

PUZ-ul pentru un imobil pentru clădiri de birouri și hale industriale inițiat de Alessia Pro Trans Spedition, în dezbatere publică

28 Nov 2020 2706