Firme Constanța Andreas Hinrich Rickmers, numit în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Chimpex SA

 
 
  • Firma Chimpex SA a fost înființată în anul 1992, iar obiectul principal de activitate este „Manipulări“.
 
În Monitorul Oficial partea a IV-a, cu numărul 240, din data de 17 ianuarie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 10 / 11 decembrie 2023 a Adunării Generale a Acționarilor Chimpex SA, o societate pe acţiuni organizată şi funcţionând în conformitate cu legile din România, cu sediul în municipiul Constanţa, Incinta Port.
 
Acționarii de la acea dată, Ameropa DG Holding AG (o societate constituită şi funcţionând în conformitate cu legile din Elveţia, având sediul social în Binningen, Elveţia), deţinând 11.267.790 de acţiuni ale societăţii, reprezentând 99,999991% din capitalul social, reprezentată prin Anita Buchli şi Markus Scheuber, și Andrew Henry Zivy, cetăţean elveţian, deţinând o acţiune a societăţii, reprezentând 0,000009% din capitalul social, deţinând împreună 100% capitalul social al Societăţii, s-au întrunit pe 11 decembrie 2023, în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA), cu renunţarea în mod expres la formalităţile de convocare prevăzute de Actul Constitutiv al Societăţii şi de Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată şi cu modificările ulterioare, precum şi la orice alte formalităţi.
 
Acționarii au constatat că sunt îndeplinite toate condiţiile legale şi statutare pentru desfăşurarea şedinţei AGOA.
 
În conformitate cu prevederile legale şi statutare aplicabile, AGOA a hotărât prin prezenta Hotărâre nr. 10 / 11 decembrie 2023.
 
Articolul 1
 
Adunarea aprobă încetarea mandatului lui William Yves Marie Dujardin (cetăţean francez) din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii începând cu data de 30.11.2023.
 
Totodată, aprobă descărcarea de gestiune a lui William Yves Marie Dujardin în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii.
 

Aprobă înregistrarea încetării mandatului lui William Yves Marie Dujardin la Oficiul Registrului Comerţului competent, precum şi la orice instituţie publică/privată, inclusiv instituţie bancară, după caz.
 
Articolul 2

 
Adunarea aprobă numirea lui Cristian Moldovan (cetăţean român, domiciliat în municipiul Satu Mare) în funcţia de administrator al Consiliului de Administraţie al societăţii. Mandatul lui Cristian Moldovan este de patru ani şi intră în vigoare începând cu data de 30.11.2023.
 
Adunarea aprobă ratificarea perioadei mandatului începând cu data de 30.11.2023 şi până la data prezentei hotărâri.
 
Adunarea aprobă înregistrarea mandatului lui Cristian Moldovan la Oficiul Registrului Comerţului competent, precum şi la orice instituţie publică/privată, inclusiv instituţie bancară, după caz.
 
Articolul 3
 
Adunarea aprobă numirea lui Andreas Hinrich Rickmers (cetăţean german) în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii. Mandatul lui Andreas Hinrich Rickmers este de patru ani şi intră în vigoare începând cu data de 30.11.2023.
 
Adunarea aprobă ratificarea perioadei mandatului începând cu data de 30.11.2023 şi până la data prezentei hotărâri.
 
Adunarea aprobă înregistrarea mandatului lui Andreas Hinrich Rickmers la Oficiul Registrului Comerţului competent, precum şi la orice instituţie publică/privată, inclusiv instituţie bancară, după caz.
 
Articolul 4
 
Adunarea aprobă reînnoirea mandatului lui Laurent Marle P. Bogaert (cetăţean belgian) în funcţia de administrator al Consiliului de Administraţie al societăţii pe o perioadă de 4 ani începând cu data de 30.11.2023.
 
Adunarea aprobă înregistrarea reînnoirii mandatului Dlui Laurent Marie P. Bogaert la Oficiul Registrului Comerţului competent, precum şi la orice instituţie publică/privată, inclusiv instituţie bancară, după caz.
 
Articolul 5
 
Adunarea aprobă modificarea art. 11.2 din Actul Constitutiv al Societăţii cu următoarea componenţa a Consiliului de Administraţie al Societăţii:
 
(i) Andreas Hinrich Rickmers - membru şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii, cu durata mandatului începând cu data de 30.11.2023 până la data de 30.11.2027;
(ii) Laurent Marie P. Bogaert - membru al Consiliului de Administraţie al societăţii, cu durata mandatului începând cu data de 30.11.2023 până la data de 30.11.2027;
(iii) Cristian Moldovan - membru al Consiliului de Administraţie al societăţii, cu durata mandatului începând cu data de 30.11.2023 până la data de 30.11.2027.
 
Articolul 6
 
Adunarea aprobă actualizarea / modificarea actului constitutiv al societăţii pentru a reflecta cele adoptate prin această hotărâre, precum şi înregistrarea corespunzătoare la Registrul Comerţului.
 
Articolul 7
 
Adunarea aprobă, cu unanimitate de voturi exprimate de acţionarii prezenţi, împuternicirea Mihaelei Fraga Dutu, consilier juridic / legal Manager în cadrul Chimpex SA, pentru a duce la îndeplinire oricare şi toate formalităţile referitoare la publicitatea şi înregistrarea la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, şi la orice autoritate competentă a prezentei hotărâri luată de către Adunarea Generală Ordinară a societăţii, precum şi să modifice şi să corecteze prezenta hotărâre, dacă va fi necesar.
 
Hotărârile de mai sus au fost adoptate cu unanimitate, fără opinii separate.
 
Acţionarii consimt ca exprimarea consimţământului pentru adoptarea acestei hotărâri se face prin aplicarea pe documentul electronic a unei semnături electronice calificate valide, care îndeplineşte cerinţele de validare prevăzute de Regulamentul (UE) nr. 910/2014 al Parlamentului European şi al Consiliului din 23 iulie 2014 privind identificarea electronică şi serviciile de încredere pentru tranzacţiile electronice pe piaţa internă şi de abrogare a Directivei 1999/93/CE, bazată pe un Certificat digital calificat valid (nerevocat/nesuspendat) la momentul semnării.
 
Data semnării acestei hotărâri va însemna data semnării de către Acţionari şi va fi ultima dată, în ordine cronologică, dintre datele care însoţesc semnăturile acţionarilor / reprezentanţilor acţionarilor.
 
Prezenta hotărâre a fost semnată în limbile română şi engleză. În caz de discrepanţe, versiunea în limba engleză va prevala.
 
Prezenta hotărâre a fost adoptată pe 11 decembrie 2023, cu respectarea prevederilor legale aplicabile şi ale Actului Constitutiv al societăţii.
 
Despre SC Chimpex SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 19 ianuarie 2024, firma Chimpex SA a fost înființată în anul 1992, iar obiectul principal de activitate este „Manipulări“.
 
În 2022, SC Chimpex SA a avut o cifră de afaceri de 206.215.507 lei, un profit de 58.468.273 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 292.
 
Conform Recom, platformă consultată vineri, 19 ianuarie 2024, acționarii SC Chimpex SA sunt acum Ameropa DG Holding AG (cota de participare la beneficii şi pierderi: 99.999991% / 99.999991%) și Ameropa Trade Holding AG (cota de participare la beneficii şi pierderi: 0.000009% / 0.000009%).
 
Persoane împuternicite: Andreas Hinrich Rickmers (Calitate: administrator, Funcţie: președinte consiliu de administrație), Laurent Marie P. Bogaert (Calitate: administrator, Funcţie: membru în consiliul de administrație), Cristian Moldovan (Calitate: administrator, Funcţie: membru în consiliul de administrație), Serhan Yardimci (Calitate: director, Funcţie: director general) și Mihai - Daniel Aniței (Calitate: director, Funcţie: director adjunct).
 
Platforma termene.ro informează că SC Chimpex SA nu are contracte câștigate - achiziții publice și contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 18 ianuarie 2024).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
CA nou la Ameropa Grains SA! Andreas Hinrich Rickmers, noul președinte al Consiliului de Administrație

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța CA nou la Ameropa Grains SA! Andreas Hinrich Rickmers, noul președinte al Consiliului de Administrație

17 Jan 2024 874

Firme Constanța Noi decizii luate de conducerea Ameropa Grains SRL

22 Dec 2023 1124

Firme Constanța Hotărâre importantă a Consiliului de Administrație a Chimpex SA

09 Sep 2023 1396

Decizie importantă la Ameropa Grains SA! Cine l-a înlocuit pe Mihai Daniel Aniței în Consiliul de Administrație al societăţii?

18 Feb 2023 2366