Firme Constanța Andreea - Cătălina Frențescu s-a retras din Ako Smart Delivery SRL. Ionuț Ariton, noul asociat și administrator


 
  • Firma Ako Smart Delivery SRL a fost înființată în anul 2022, iar activitatea principală este „Alte activități poștale și de curier“.
 
Andreea - Cătălina Frențescu s-a retras din calitățile de asociat și administrator deținute în societatea Ako Smart Delivery SRL Constanța, modificările fiind anunțate în decizia nr. 1 / 27 iunie 2023 a firmei, publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3355 din data de 27 iulie 2023.
 
Potrivit deciziei, Andreea - Cătălina Frențescu a cesionat la valoarea nominală 20 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale: 10 lei = 200 lei, la preţul de 200 lei, către Ionuț Ariton, cetăţean român, născut și domiciliat în municipiul Constanța, care a devenit asociat.
 
Capitalul social total în urma cesiunii rămâne 200 lei = 20 părți sociale şi va fi deţinut de asociatul Ionuț Ariton, participarea la beneficii şi pierderi fiind de 100% pentru acesta.
 
Cedentul Andreea - Cătălina Frențescu transmite, iar cesionarul Ionuț Ariton preia împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile ce decurg din deţinerea părţilor sociale.
 
Andreea - Cătălina Frențescu s-a retras și din funcţia de administrator, în care a fost numit Ionuț Ariton, pe o perioadă de 50 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri.
 
Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Despre Ako Smart Delivery SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 31 iulie 2023, Ako Smart Delivery SRL a fost înființată în anul 2022, are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Alte activități poștale și de curier“.
 
În 2022, Ako Smart Delivery SRL a avut o cifră de afaceri de 3.344 lei, o pierdere de 24.443 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.

 
Platforma termene.ro informează și că Ako Smart Delivery SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firma Constanța
Mangalita Premium SRL are un nou asociat unic și administrator

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.