Firme Constanța Asociat nou și completare de obiect de activitate în Selnik Food SRL

  • Asociatul unic al societății Selnik Food SRL, Gheorghe Caracostea a cooptat-o ca asociat pe Cornelia Caracostea, originară din satul Sibioara, comuna Lumina, județul Constanța
  • Gheorghe Caracostea a cesionat către Cornelia Caracostea 9 părți sociale în valoare de 90 de lei
  • Obiectul de activitate al societății a fost completat cu: „cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase și plantelor producătoare de semințe oleaginoase”; „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”; „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare”
 
Asociatul unic al societății Selnik Food SRL, Gheorghe Caracostea a cooptat-o ca asociat pe Cornelia Caracostea, originară din satul Sibioara, comuna Lumina, județul Constanța, după cum se arată în decizia nr. 01/26.05.2023, publicată în Monitorul Oficial nr. 2953 din 5 iulie 2023.
 
Gheorghe Caracostea a cesionat către Cornelia Caracostea 9 părți sociale în valoare de 90 de lei.
 
În urma cesiunii, capitalul social de 200 de lei, format din 20 de părţi sociale a câte 10 lei, este deţinut astfel:
  • Caracostea Cornelia - 9 părţi sociale – 90 de lei - 45%.
  • Caracostea Gheorghe - 11 părţi sociale - 110 lei - 55%, participare la profit şi pierderi proporţională cu părţile sociale deţinute
 
Potrivit deciziei, obiectul de activitate al societății a fost completat cu: „cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase și plantelor producătoare de semințe oleaginoase”; „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”; „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare”.
 
Selnik Food SRL a renunțat la următoarele activități: „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată”; „parcuri pentru rulote, campinguri și tabere” și „alte servicii de cazare”.
 
Despre Selnik Food SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată la data de 6 iulie 2023, Selnik Food SRL a fost înființată pe 25 februarie 2004 și are sediul în Constanța. Obiectul de activitate este „restaurante”.
 
În trecut, societatea a avut un punct de lucru pe strada Traian, Palazu Mic, județul Constanța.
 

Pe lângă funcția de asociat, Gheorghe Caracostea este și administratorul Selnik Food SRL.
 
El mai apare ca asociat și în Carion SRL.

 
Selnik Food SRL a raportat în ultimul an fiscal o cifră de afaceri egală cu 38.962 de lei și o pierdere de 24.687 de lei. Cifra medie a angajaților nu este dispnibilă, după cum se arată pe termene.ro.
 
Conform Ministerului de Finanțe, în 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 34.310 lei și un profit de 4.504 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Ce modificări au fost operate în firma X-Brise SRL
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.