Firme Constanța Asociat unic nou, care este și administrator, în Sorel Atractiv Beach


 
  • Obiectul de activitate al Sorel Atractiv Beach este „Alte activități recreative și distractive n.c.a.“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.670, din data de 19 octombrie 2023, a fost publicată decizia nr. 1 / 27 septembrie 2023, a lui Sorin Iancuș, în calitate de asociat și administrator la acea dată al firmei Sorel Atractiv Beach SRL din Constanța.
 
În baza art. 202 alin. 2 din Legea nr. 31/1990, republicată, acesta a hotărât retragerea sa din societate, prin cesiunea la valoarea nominală a părţilor sociale, a celor 20 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 200 lei, pe care le deţinea, către Cosmin Iancus, cetăţean român, născut și domiciliat în municipiul Constanţa.
 
După cesiune şi cooptare, capitalul social în valoare de 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, va fi repartizat astfel: Cosmin Iancus - 20 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 200 lei, reprezentând 100% capital social total.
 
Asociatul va participa la beneficii şi pierderi după cum urmează: Cosmin Iancus - cota de participare la beneficii şi pierderi va fi de 100%.
 
Sorin Iancuș renunţă la 20 părţi sociale, în valoare de 200 lei, pe care le deţine şi Cosmin Iancus preia 20 părţi sociale, în valoare de 200 lei împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor primite, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Se revocă din funcţia de administrator Sorin Iancuș și se numește, cu puteri depline, pe o perioadă de 50 de ani, Cosmin Iancus. 
 
Despre Sorel Atractiv Beach SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 23 octombrie 2023, firma Sorel Atractiv Beach SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Alte activități recreative și distractive n.c.a.“.
 
În 2022, Sorel Atractiv Beach SRL a avut o cifră de afaceri de 555.065 lei, un profit de 335.650 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.

 
Platforma termene.ro informează că Sorel Atractiv Beach SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firmă nouă în Constanța ce se ocupă de activități recreative și distractive

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmă nouă în Constanța ce se ocupă de activități recreative și distractive

08 Feb 2017 1899