Firme Constanța Asociații societății Bellariga Rom SRL au luat decizii importante pentru afacerea lor


foto:PexelsAsociații societății Bellariga Rom SRL au luat decizii importante pentru afacerea lor, potrivti celui mai recent document publicat în Monitorul Oficial. 

Prima se referă la retragerea din funcţia de administrator a lui Smoli Oleg şi lui Mangili Fausto. A fost numită în funcţia de administrator pentru o perioadă de 50 de ani, Bujor Tatiana. 

În continuare societatea va fi administrată şi reprezentată în relaţiile cu terţii de către  Bujor Tatiana, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de administrare şi reprezentare.

S-a decis și schimbarea sediului social la următoarea adresă: municipiul Constanţa, Str. Unirii nr. 68, judeţul Constanţa. S-a realizat și actualizarea datelor asociatului Mangili Fausto, cetăţean italian.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4805 din data de 27 octombrie 2023. 


Despre Bellariga Rom SRL 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 01 noiembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 22 februarie 2005. Firma are sediul în municipiul Constanţa, Str. Unirii nr. 68, judeţul Constanţa.

Bellariga Rom SRL are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producatoare de semințe oleaginoase. 

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 361.156 lei, un profit de 1.521.206 lei la un număr de un angajat. 


Administrator este, așa cum menționam anterior, Bujor Tatiana. 



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice.

Citește și:

Firmă nouă la Constanța! Iată cine o administrează



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.