Firme Constanța Batisimat Construct SRL, sediu schimbat și obiect secundar de activitate completat

 

 
  • Firma Batisimat Construct SRL a fost înființată în anul 2021, iar obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.013 din data de 11 septembrie 2023, a fost publicată decizia nr. 1 / 2023 a societății Batisimat Construct SRL.
 
Dumitru - Cătălin Damian, asociat unic în firmă, a decis schimbarea sediului societății, la o adresă din municipiul Constanța.
 
De asemenea, obiectul secundar de activitate a fost completat cu următoarele coduri CAEN: întreţinerea şi repararea autovehiculelor; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing (ex. leasing); activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; activităţi de închiriere şi leasing de maşini şi echipamente pentru construcţii (ex. leasing); activităţi specializate de curăţenie a clădirilor, mijloacelor de transport, maşinilor şi utilajelor; alte activităţi de curăţenie n.c.a.
 
Totodată, au fost actualitate datele de identificare ale lui Dumitru – Cătălin Damian, conform cărții de identitate.
 
Celelalte prevederi ale actului constitutiv au rămas neschimbate.
 
Actul a fost redactat şi semnat pe 8 august 2023.
 
Despre SC Batisimat Construct SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 13 septembrie 2023, firma Batisimat Construct SRL a fost înființată în anul 2021, iar obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 

În 2022, SC Batisimat Construct SRL a avut o cifră de afaceri de 243.194 lei, un profit de 94.917 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.
 
Platforma termene.ro informează că SC Batisimat Construct SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Județul Constanța
Firma Shuru Ee Itad SRL, punct nou de lucru deschis la Medgidia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Damian Florin Construct SRL a devenit Batisimat Building SRL

20 Sep 2023 879