Firme Constanța Black Graphics SRL are sediu nou în Lumina

foto: Pexels
 
Decizii importante luate de asociatul unic al societății Black Graphics SRL!

Butnaru Cătălin, asociatul unic al societății a decis schimbarea sediului social.  Așadar, noua adresă fiind sat Lumina, com. Lumina, strada Iasomiei, nr. 2 R, cam. 1, județul Constanţa.
 
Deasemenea, acesta a mai decis și actualizarea date CI asociat/administrator și actualizarea duratei societăţii, aceasta fiind pe o perioadă nedeterminat.
 
O altă decizie vizează și completarea obiectului secundar de activitate al societăţii cu următorul cod CAEN: 8559 - alte forme de învăţământ n.c.a.
 
Ca o consecinţă a schimbărilor menţionate mai sus, se va întocmi actul constitutiv actualizat, care să cuprindă aceste modificări.
 
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2841 din data de 28 iunie 2023.
 
 
Despre Black Graphics SRL

 
Potrivit platformei Termene.ro, consultată la data de 30 iunie 2023, societatea a fost ănfiinșată la data de 23 octombrie 2017 și are o vechime de 7 ani.
 

Așa cum menționam mai sus, societatea are un nou sediul social, noua adresă fiind sat Lumina, com. Lumina, Str. Iasomiei, nr. 2 R, cam. 1, județul Constanţa.
 
Situația finaciară în anul 2022 arată în felul următor: cifra de afaceri în valoare de 9.900 lei, un profit de -392 lei.
 
Asociat unic și administrator este Butnaru Ivanovici Cătălin.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Un cetățean bulgar și-a deschis firmă la Constanța. Cu ce se va ocupa
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.