Firme Constanța Capitalul social al Ameropa Grains SA s-a modificat. Acționarul Andrew Henry Zivy s-a retras din companie

  • Andrew Henry Zivy, Ameropa DG Holding AG (acționari în compania Ameropa Grains SA) și cu participarea Ameropa Trade Holding AG au apobat unele decizii importante.
  • Hotărârea acționarilor companiei Ameropa Grains SA din data de 28.12.2023 a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Ameropa Grains SA, cu sediul social în Constanţa, Incinta Port Constanţa, Dana 54, în prezenţa acţionarilor reprezentând 100% capitalul social al societăţii, respectiv: Andrew Henry Zivy, cetăţean elveţian, Ameropa DG Holding AG, o societate constituită şi funcţionând în conformitate cu legile din Elveţia, reprezentată legal de Anita Buchli şi de Laurent Bogaert, și cu participarea Ameropa Trade Holding AG, o societate constituită şi funcţionând în conformitate cu legile din Elveţia, reprezentată legal de Gregory Wierzynski şi de Maria Jegher, au apobat unele decizii importante.
 
Acţionarii deţinând 100% capitalul social al societăţii s-au întrunit şi au hotărât unanim să ţină o adunare generală extraordinară a acţionarilor prin renunţarea la oricare şi toate formalităţile de convocare prevăzute de Legea nr. 31/1990 şi de Actul Constitutiv al Societăţii. Astfel, acționari au constatat transferul  acţiunii şi a noii structuri a acţionariatului şi a capitalului social.
 
Andrew Henry Zivy, în calitate de vânzător, şi Ameropa Trade Holding AG, în calitate de cumpărător, au încheiat un contract de transfer de acţiuni la data de 28.12.2023 cu privire la cesiunea unei acţiuni nominative emise de societate, având o valoare nominală de 2,5 RON, reprezentând 0,0001% din capitalul social al societăţii.
 
Transferul dreptului de proprietate asupra acţiunii a operat la data semnării contractului de vânzare antemenţionat, fiind înregistrat în mod corespunzător în Registrul acţionarilor Societăţii.
 
Ca urmare a transferului, capitalul social total al societăţii, în valoare de 20.092.272,5 RON, împărţit în 8.036.909 de acţiuni nominative, cu o valoare nominală de 2,5 RON fiecare este deţinut după cum urmează:
 
- Ameropa DG Holding AG deţine 8.036.908 de acţiuni nominative, cu o valoare nominală de 2,5 RON fiecare şi o valoare nominală totală de 20.092.270 RON, reprezentând 99,9999% din capitalul social al docietăţii, din care un număr de 85.121 acţiuni sunt acţiuni preferenţiale cu dividend prioritar fără drept de vot şi restul acţiunilor în număr de 7.951.787 sunt acţiuni ordinare;
- Ameropa Trade Holding AG deţine 1 (o) acţiune nominativă, cu o valoare nominală de 2,5 RON, reprezentând 0,0001% din capitalul social al Societăţii.
 
De asemenea, s-a aprobat actualizarea actului constitutiv al societăţii pentru a reflecta noua structură a capitalului social, precum şi participarea la beneficii şi pierderii (proporţional cu cotele de participare la capitalul social).
 

Mihaela Fraga Duţu a fost împuternicită să ducă la îndeplinire oricare şi toate formalităţile referitoare la publicitatea şi înregistrarea la Oficiul Registrului Comerţului şi la orice autoritate competentă a prezentei hotărâri, să modifice şi să corecteze prezenta hotărâre, dacă va fi necesar, precum şi să întocmească, să semneze, să modifice, să depună, să primească toate declaraţiile, cererile şi documentele necesare pentru punerea în aplicare a prezentei hotărâri (inclusiv să actualizeze/să modifice şi să semneze actul constitutiv al Societăţii) şi să realizeze orice formalităţi conexe în acest scop.
 
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea prevederilor legale aplicabile şi ale Actului Constitutiv al Societăţii și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 793 din data de 16.02.2024.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
Citește și:
 
 
Firme Constanța: Security Prevention SRL a fuzionat cu firmele Proiect Atractiv SRL şi Unique Absolut SRL

Firme Constanța: Capitalul social al societății Deleni Wind Energy SRL a fost majorat

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.