Firme Constanța Cereal Impex SRL anunță schimbări în conducere. Iată cine a fost numit director general



Într-o ședință desfășurată la sediul său din Constanța, societatea Cereal Impex SRL a luat o hotărâre importantă în ceea ce privește structura și conducerea sa.

Membrii Adunării Generale a Asociaților au aprobat, cu unanimitate de voturi, o serie de măsuri.

Una dintre ele se referă la numirea lui Gache Cristian, în funcţia de Director General al Societăţii Cereal Impex - S.R.L., începând cu data de 11.12.2023.

O alta face referire la prelungirea mandatului administratorului statutar actual al societăţii, Gache Cristian, cu puteri depline.

De asemenea, s-a decis actualizarea Actului constitutiv al societăţii în conformitate cu art. 204 din Legea nr. 31/1990, republicată.

Potrivit documentului, s-a decis împuternicirea lui Gache Cristian, administrator al societăţii, cu posibilitatea de substituire, pentru a semna hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor şi orice alte documente conexe, inclusiv Actul constitutiv actualizat, pentru a reprezenta societatea şi pentru a efectua toate actele şi formalităţile de publicitate, de înregistrare şi implementare a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Asociaţilor la Oficiul Registrului Comerţului.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 571 din data de 05 februarie 2024.



Despre Cereal Impex SRL


Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 09 februarie, societatea a fost înființată la data de 20 septembrie 2002. Firma are sediul pe Strada Celulozei, Nr. 1, Constanța, Județ Constanța.

Cereal Impex SRL are ca obiect de activitate fabricarea produselor de morărit.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 4.481.967 lei, o pierdere de -794.230 lei la un număr de 15 angajați.

Acționari sunt Dobrogea Grup SA, RO-Credo SRL, David Constantin, Sarchizian Arseni, Teodorescu Fotini, Vulpe Maria Raluca Sereda, Pascu Dan-Eugen, Pascu Eugenia-Elisabeta, Pascu Răzvan Nicolae, Saru Vasile.

Administrator este Gache Cristian.

Numele David Constantin apare și în Onix Star Distribution SRL. Pascu Dan Eugen apare și în Claar Solutions SRL, Diamond Experience SRL, Green Web Services SRL, RO-Credo SRL, Hemerin Global SRL. Pascu Eugenia Elisabeta apare și în RO-Credo SRL.

Pascu Răzvan Nicolae apare și în Cool Doors SRL, RO-Credo SRL. 

Sarchizian Arseni apare și în Onix Star Distribution SRL, RO-Credo SRL. Saru Vasile apare și în PRO Tomiris SRL. Teodorescu Fotiniapare și în Dobrogea Panificație SRL, Dobrogea Patiserie SRL, Dobrogea Morărit SRL, RO-Credo SRL, Dobrogea Grup SA.

Vulpe Maria Raluca Sereda apare și în Arsenal Management SRL, CBL Investments SRL, RO-Credo SRL, Dobrogea Biscuit SRL. .

Dobrogea Grup SA apare și în Onix Star Distribution SRL, RO-Credo SRL. 


Gache Cristian apare și în Tamira Trans SRL, Cereal Impex SRL, Constanța Sucursala Medgidia. 


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Modificări în cadrul societății Cereal Impex SRL. Detalii
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.