Firme Constanța Cine a fost cooptat în societatea Mandarin Vama Veche SRL

foto: Unsplash
 
Adunarea Generală a Asociaţilor Mandarin Vama Veche SRL, cu sediul în comuna Limanu, satul Vama Veche, a adus cu ea decizii importante pentru societate.

Asociații au decis cooptarea în societate a invitatei Popa Marcela Mirabela prin cesiunea unui număr de 3 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, în valoare totală de 30 de lei, reprezentând 15% din capitalul social şi din cota de participare la profit şi pierdere, deţinute de asociaţii Duminică Alina Cristina şi Cristea Ioan Mugurel, după cum urmează: o parte socială de către asociatul Duminică Alina Cristina către Popa Marcela Mirabela, şi 2 părţi sociale de către asociatul Cristea Ioan Mugurel către Popa Marcela Mirabela.

Cesiunea se face la valoarea nominală a părţilor sociale - 30 lei.

Ca urmare a cesiunii de mai sus, societatea va avea un capital de 200 de lei, împărţit în 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, deţinute de asociaţi după cum urmează: Duminică Alina Cristina deţine 9 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, având un capital social de 90 de lei, cota de participare la capitalul social şi la profit pierdere fiind de 45%, Popa Marcela Mirabela deţine 3 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, având un capital social de 30 de lei, cota de participare la capitalul social şi la profit şi pierdere fiind de 15%, Cristea Ioan Mugurel deţine 8 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, având un capital social de 80 de lei, cota de participare la capitalul social şi la profit şi pierdere fiind de 40%

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3447 din data de 02 august 2023


Despre Mandarin Vama Veche SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 09 august 2023,firma are sediul pe Strada Tudor Vladimirescu, Nr. 28C, Vama Veche, Județ Constanța.

 
Mandarin Vama Veche SRL are ca obiect de activitate restaurante.  

Asociați sunt Cristea Ioan Mugurel și  Duminică Alina Cristina (numele ei mai apare și în firmele Cris Garden SRL, Urban Landscape SRL, Spazio Events & Catering SRL, New Tagoo Vama Veche SRL). Funcția de administrator o ocupă Popa Marcela Mirabela. 

 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 


Afaceri Constanța. S-a fondat Via Melis Cooperativă Agricolă la Vama Veche. Cine o administrează

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.