Firme Constanța Danger Alert Security SRL are noi asociați

  • Conform hotărârii nr. 1 din data de 12 septembrie 2023, în cadrul Adunării Generale a Asociaților firmei Danger Alert Security SRL s-a luat decizia cesionării tuturor părților sociale deținute de Marian Zamfir către Antoneta Lolis și Andi – Gabriel Ciocănel


Conform hotărârii nr. 1 din data de 12 septembrie 2023, în cadrul Adunării Generale a Asociaților firmei Danger Alert Security SRL s-a luat decizia cesionării tuturor părților sociale deținute de Marian Zamfir către Antoneta Lolis și Andi – Gabriel Ciocănel.


Concret, Marian Zamfir a cesionat 19 părți sociale, la valoare nominală, în valoare totală de 190 de lei astfel: către Antoneta Lolis 3 părți sociale, în valoare de 30 de lei și către Andi – Gabriel Ciocănel 16 părți sociale, în valoare de 160 de lei.


De asemenea, Daniel Gontaru a cesionat către Antoneta Lolis o parte socială, la valoare nominală, în valoare totală de 10 lei.


În urma cesiunilor, capitalul social de 200 de lei, divizat în 20 de părți sociale în valoare nominală de 10 lei, este structurat astfel:

 
  • Antoneta Lolis – 4 părți sociale, în valoare nominală de 10 lei și în valoare totală de 40 de lei, reprezentând 20% din capitalul social total, participare la beneficii și pierderi;
  • Andi – Gabriel Ciocănel – 16 părți sociale, în valoare nominală de 10 lei și în valoare totală de 160 de lei, reprezentând 80% din capitalul social total, participare la beneficii și pierderi.


S-a modificat durata mandatului de administrator al lui Daniel Gontaru la 3 luni, începând cu data przentei hotărâri, respectiv până la data de 11 decembrie 2023.



În funcția de administrator a fost investită și Antoneta Lolis.



Tot în cadrul Adunării, s-a luat decizia mutării sediului pe strada Monaco nr. 4-6, Constanța.


Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4506 din data de 10 octombrie 2023.


Despre Danger Alert Security SRL

Conform termene.ro, Danger Alert Security SRL funcționează din 13 octombrie 2022 și obiectul de activitate este „activități de protecție și gardă”. Fostul sediu al societății era în București, sectorul 5, strada Dr. Niculae D. Staicovici nr. 15.


Administratorul Daniel Gontaru mai figurează în firmele: Onix Guard Security SRL, Fox Private Security SRL, Madavi Montiserv SRL, Matador Security SRL și Domyno Guard Security SRL.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firme Constanța Jefry’s New Home SRL a fost preluată de Amir Abbas

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Alfa Live Stock and Feed SRL își mută sediul social la Năvodari

15 Jul 2023 850

Povestea unui tânăr creștin dobrogean ajuns vizir la Constantinopol

27 Oct 2018 4243