Firme Constanța Doi ucraineni și-au deschis o afacere care se va ocupa de prelucrarea datelor și administrarea paginilor web

foto: Pexels
  • Lu Bee Cor SRL are un capital social de  200 lei, este compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare.
  • Fondatori sunt Pohorelov Dmytro, cu domiciliul în Ucraina, Odesa,  și Pohorelova Liubov, cu domiciliul în Ucraina, Kropivnitsii.

În baza cererii nr. 17315 din data de 13.03.2024 şi a actelor doveditoare depuse, Registrul Comerţului  a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului Lu Bee Cor SRL.

Firma va avea sediul social în municipiul Constanţa, Aleea Căprioarei, nr. 3, bloc 17A și va desfășura activitățiale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe. 

Capitalul social de  200 lei, este compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatori sunt Pohorelov Dmytro, cu domiciliul în Ucraina, Odesa; și Pohorelova Liubov, cu domiciliul în Ucraina, Kropivnitsii. 

Cei doi asociați sunt și administratorii firmei, care va avea o durată de funcţionare nedeterminată. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2060 din data de 24 aprilie 2024.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


Firme Constanța: Un bărbat din județul Argeș și-a deschis restaurant în Neptun, municipiul Mangalia

Firme Constanța: O societate din domeniul agricol și-a schimbat numele și a fost preluată de un asociat nou
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.