Firme Constanța Dumi Business Development SRL are un nou punct de lucru în Costinești!


foto: pexels  
Asociatul unic al scoietății Dumi Business Development SRL a luat o decizie importantă pentru firmă.
 
Potrivit documentului, este vorba despre înfiinţarea unui punct de lucru al societăţii la adresa: comuna Costineşti, Baza BTT Costineşti, Lot 161, județul Constanţa.
  
Se păstrează  în obiectul secundar de activitate al societăţii  următoarele  activităţi economice: 4641 - Comerţ cu ridicata al produselor textile; 4642 - Comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei; 4719 - Comerţ cu amănuntul în magazine ne specializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare; 4751 - Comerţ cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate; 4765 -Comerţ cu amănuntul al jocurilor şi jucăriilor, în magazine specializate; 4772 - Comerţ cu amănuntul al încălţămintei şi articolelor din piele, în magazine specializate; 4777 - Comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine specializate; 4782 - Comerţ cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei şi încălţămintei efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe; 4789 - Comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri şi pieţe al altor produse; 4791 - Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet; 4799 - Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor.
 
Restul activităţilor din obiectul secundar de activitate se radiază.
 
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3026 din data de 07 iulie 2023.
 

Despre Dumi Business Development SRL
 
Potrivit platformei Termene.ro, consultată la data de 07 iulie 2023, societatea a fost înființată la data de 14 ianuarie 2020, având o vechime de  trei ani

 
Dumi Business Development SRL  se ocupă că comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate și are sediul social Strada Crisul Repede, Nr. 87B, Bragadiru, Județ Ilfov. Așa cum menționam anterior, societatea are și un punct de lucru în Costinești, județul Constanța.
 

Asociat unic este Dumitrașcu Aneta, iar funcția de administrator o ocupă Dumitrașcu George Cristian.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: Firme Constanța. Asociații Companiei de Remorcare Maritimă Coremar SA, în AGOA. Decizii cu unanimitate de voturi!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.