Firme Constanța Eco Source Energy SRL are un nou administrator

foto: Pexels
Acționarii Eco Source Energy SRL, Alexandru Aldea și Shikun and Binui Energy Romania  SRL, s-au reunit în ședință. 

Potrvit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2653 din data de 16 iunie 2023, una din cele mai importante hotărâri ale ședinței vizează cesiunea de către Alexandru Aldea către Shikun, a unui număr de 15 părţi sociale ale societăţii, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare nominală totală de 150 lei, reprezentând 75% din capitalul social al Societăţii, cu efect de la data prezentei decizii.

În urma acestei decizii luate de către acționari, Shikun devine asociatul unic al Societăţii şi capitalul social al Societăţii este deţinut integral de către Shikun, care va participa în proporţie de 100% la profiturile şi pierderile Societăţii.

O altă decizie importantă se referă la revocarea din poziţia de administrator al aocietăţii a lui Alexandru Aldea, şi se aprobă descărcarea acestuia de gestiunea Societăţii realizată până la data prezentei.

Administrator al societății a fost numit Skornik Yoval cu domiciliul în Israel, cu un mandat având durata de 5 cinci ani. 

Ca urmare a celor de mai sus şi începând cu data prezentei hotărâri, Actul Constitutiv al Societăţii se modifică şi va avea următorul conţinut:

„Subscrisa Shikun and Binui Energy Romania - S.R.L., o societate cu răspundere limitată organizată în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Bucureşti, strada Lainici nr. 44-46, etaj 2, apartament 5, camera 4, sectorul 1, România, înregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti sub numărul de înregistrare J40/16628/2021, cod unic de înregistrare 44964466, reprezentată de dl Skornik Yoval, în calitate de administrator („Asociatul unic"), am adoptat prezentul Act Constitutiv („Actul Constitutiv"), în conformitate cu prevederile Legii societăţilor nr. 31/1990 („Legea Societăţilor") şi cu celelalte prevederi legale aplicabile, se arată în documentul citat. 

Date despre firmă, în urma noilor modificări 


Denumirea societăţii este „Eco Source Energy SRL.", înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa sub nr. J13/164/2022 şi are cod unic de înregistrare 45506840 („Societatea").

Durata societăţii este nedeterminată şi poate fi modificată printr-o hotărâre adoptată de Asociatul unic. Societatea devine persoană juridică din momentul înregistrării sale la Registrul Comerţului.

Sediul social al societăţii este situat în Bulevardul Mamaia nr. 175, biroul 16, etaj 2, Constanţa, judeţul Constanţa, România. Sediul social al Societăţii poate fi mutat într-o altă locaţie din România, pe baza unei decizii a Asociatului unic, conform prevederilor legale în vigoare şi prevederilor prezentului Act Constitutiv.

Domeniul principal de activitate al Societăţii va fi CAEN 351 - Producţia, transportul şi distribuţia energiei electrice. Activitatea principală a Societăţii va fi CAEN 3511 -Producţia de energie electrică. 

Societatea poate desfăşura, de asemenea, următoarele activităţi secundare: (i) CAEN 3512 - Transportul energiei electrice; (ii) CAEN 3513 - Distribuţia energiei electrice și (iii) CAEN 3514 - Comercializarea energiei electrice. 

Platforma Termene.ro arată că firma Eco Source Energy a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 175 și se ocupă de „producția de energie electrică“.

Așa cum am precizat anterior, administrator al societății a fost numit Skornik Yoval.


Citește și: O firmă care se ocupă cu producţia de energie electrică și-a pus bazele la Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.