Firme Constanța El Unico Paradis SRL deschide un punct de lucru în City Park Mall of Constanța

  • El Unico Paradis SRL este deținută de Wassila El Taher și Dana Lina El Ghadban și administrată de Rahal Jad Ayad.
El Unico Paradis SRL din Popești-Leordeni, județul Ilfov a deschis un punct de lucru în City Park Mall of Constanța!
 
Decizia a fost luată pe 29 septembrie 2023 de către cele două asociate ale firmei, respectiv Wassila El Taher și Dana Lina El Ghadban, reprezentată de El Ghadban Wael, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 5035 din 13 noiembrie 2023.
 
Punctul de lucru din City Park Mall a fost deschis începând cu data de 1 noiembrie 2023 și până la data de 30 septembrie 2026, „ca urmare a încheierii Contractului de novaţie nr. 1, prin care locatarul iniţial Brands International - S.R.L., este de acord să noveze în favoarea El Unico Paradis - S.R.L., Contractul de închiriere nr. 21158, din 07.07.2021, încheiat cu locatorul-proprietar Constanţa Shopping City - S.R.L.“ conform informațiilor oficiale.
 
Tot atunci, cele două asociate au decis deschiderea unui punct de lucru și în Complexul Multifuncțional Grand din București, începând cu data de 1 octombrie 2023 și până pe 30 septembrie 2028.
 
Despre El Unico Paradis SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 17 noiembrie 2023, El Unico Paradis SRL a fost înființată în anul 2001, are sediul social în Popești-Leordeni, județul Ilfov, pe Șoseaua Olteniței, nr. 218.
 
Firma se ocupă de comerț cu amănuntul al produselor din tutun, în magazine specializate și are puncte de lucru inclusiv în Craiova și Iași.
 
El Unico Paradis SRL este deținută de Wassila El Taher și Dana Lina El Ghadban și administrată de Rahal Jad Ayad.
 

Numele Wassilei El Taher se regăsește și în Brands International SRL, Magnum Real Estate Developments SRL, Synergy House SRL și Hanzala Dreams SRL.
 
În 2022, El Unico Paradis SRL a declarat 15 angajați, profit aproape 390.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 12,14 milioane de lei.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Cojocaru Gastro SRL își deschide punct de lucru în incinta City Park Mall

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.