Firme Constanța Elektra Renewable Support SRL din Cernavodă și-a schimbat unul dintre asociați



La data de 23 martie 2023 a avut loc o întrunire între Vlad Tudorie – administrator în Elektra Operation & Maintenance S.R.L, Teodorescu Diana Alina și Oproescu Dan-George – asociați în Elektra Renewable Support SRL (sediu în Cernavodă), în care au stabilit următoarele:
 
a) Cesionarea de către asociatul Oproescu Dan - George a unui număr de 1.800 părţi sociale, fiecare având o valoare nominală de 10 lei fiecare, şi o valoare totală de 18.000 lei, reprezentând o participaţie de 40% la capitalul social al societăţii, şi 100% părţile sale sociale, către asociatul ELEKTRA OPERATION & MAINTENANCE - S.R.L., pierzând astfel calitatea de asociat. Cesiunea părţilor sociale se va efectua la preţul şi condiţiile din contractul de cesiune încheiat de părţi.
b) În urma cesiunii, structura capitalului social al societăţii va fi următoarea:
ELEKTRA OPERATION & MAINTENANCE - S.R.L. - 2.700 părţi sociale, în valoare totală de 27.000 lei, reprezentând 60% din capitalul social;
TEODORESCU DIANA ALINA - 1.800 părţi sociale, în valoare totală de 18.000 lei, reprezentând 40% din capitalul social.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2483 din 7 iunie 2023.
 

Despre Elektra Renewable Support SRL

 
Potrivit termene.ro, compania a fost fondată la data de 28 decembrie 2012, are ca obiect de activitate „alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.” și sediul este în Cernavodă, județul Constanța, pe strada Lt. I. Mușat nr. 3A.
 
Bilanțul din 2021 arată o cifră de afaceri egală cu 8.768.948 de lei, un profit egal cu 954.898 de lei și 33 de angajați.
 
Asociații sunt acum Elektra Operation & Maintenance SRL și Diana Alina Teodorescu.

 
Persoana juridică apare și în Powerhouse Trading SRL, iar Diana Alina Teodorescu figurează în: Elektra Invest SRL, Customline Energy SRL, Elektra Power SRL, Elektra Wind Power SRL, Total Wind Power SRL, Elektra Green Power SRL, Dunărea Power SRL, Tortomanu Power SRL, Future Connect Project SRL și Renewable Connect Project SRL.
 

Administrator în Elektra Renewable Support SRL este Elena Popescu.
 

Despre Elektra Operation & Maintenance SRL

 
Firma figurează pe platforma termene.ro ca fiind fondată în anul 2011, cu sediul social pe strada Drumul Potcoavei nr. 55E, Voluntari, județul Ilfov și obiectul de activitate este „alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.”.
 
Compania este condusă de Vlad Tudorie, având calitatea de asociat unic. Tot el este și administrator.
 
Mai figurează și în firma Endless Energy Production SRL.
 
În anul 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 2.327.797 de lei, un profit net egal cu 2.345.311 lei și trei angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:
Elektra Renewable Support, contract semnat cu Nuclearelectrica. Firma va presta servicii pentru Sucursala Cernavodă (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine va asigura serviciul de iluminat public în Cernavodă (document)

28 Jul 2021 3845

Elektra Renewable Support, contract semnat cu Nuclearelectrica. Firma va presta servicii pentru Sucursala Cernavodă (document)

05 Jun 2019 3642