Firme Constanța Elsimo Estival SRL din Năvodari are doi asociați noi. Asociatul unic s-a retras din societate

  • Simona Marilena Christodoulou și Gabriel Nedeloiu sunt acum asociați cu părți egale și administratori ai Elsimo Estiva SRL Năvodari.
Elsimo Estival SRL Năvodari este acum deținută și administrată de Simona Marilena Christodoulou și Gabriel Nedeloiu, după ce Elena Mocanu le-a cesionat părțile sociale, a ieșit din firmă și a renunțat și la mandatul de administrator.
 
Schimbările au fost decise pe 25 iulie 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 3865 din 31 august 2023.
 
Potrivit datelor oficiale, Simona Marilena Christodoulou și Gabriel Nedeloiu au devenit astfel asociați cu părți egale ai Elsimo Estival SRL și au puteri depline de administrare, pe o durată de 30 de ani.
 
Noii asociați au renunțat la toate codurile CAEN secundare.
 
Despre Elsimo Estival SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 septembrie 2023, Elsimo Estival SRL a fost înființată în anul 2020, are sediul social în Năvodari, pe strada Albinelor, nr. 4 și se ocupă de facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.
 
Anterior, asociat unic și administrator era Elena Mocanu, firma fiind deținută și administrată acum de Simona Marilena Christodoulou și Gabriel Nedeloiu.
 
În 2020, firma figura cu 0 angajați, pierderi peste 1.000 de lei și cifra de afaceri 0.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Hvac Energy SRL a fost fondată la Constanța. Cine este asociatul?
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.