Firme Constanța Healthy Distribution SRL anunță modificări importante!

foto: Pexels Decizia nr. 1/04.03.2024 a societății Healthy Distribution SRL a implicat cooptarea unui nou asociat și redistribuirea părților sociale.
 
Astfel, Bîdea Claudiu-Florian a cooptat în societate pe Șovăială Florin-Ciprian. În urma acestei decizii, capitalul social al societății a fost modificat, fiind împărțit între cei doi asociați.

Conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, Bîdea Claudiu-Florian cesionează (la valoarea nominală) un număr de 10 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 100 lei, la preţul de 100 lei, domnului Şovăială Florin-Ciprian- se arată în document.

 În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel:

a.Bîdea Claudiu-Florian, aport la capitalul social 50%, reprezentând un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 100 lei, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%;

b.Şovăială Florin-Ciprian, aport la capitalul social 50%, reprezentând un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 100 lei, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%.
 
De asemenea, Șovăială Florin-Ciprian a fost numit administrator al societății pentru o perioadă de 50 de ani.
 
Ca urmare a modificărilor intervenite, administratorii societăţii sunt: Bîdea Claudiu-Florian și Şovăială Florin-Ciprian.

Administratorii îşi exercită puterile împreună sau separat. Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.-se mai arată în document.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2029 din data de 23 aprilie 2024. 



Despre Healthy Distribution SRL

Firma din Agigea, județul Constanța a fost înființată la data de 22.12.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

Potrivit platformei termene.ro, nu există date referitoare la situația financiară. 

 
Asociați sunt Bîdea Claudiu-Florian și Şovăială Florin-Ciprian, ambii din Constanța.
 
Administrator este Șovăială Florin-Ciprian. Numele Bîdea Claudiu-Florian apare și în Bîdea Claudiu-Florian Persoana Fizica Autorizată. Numele Șovăială Florin-Ciprian apare și în Perfect Garden SRL.
 
 
 Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 


 Citește și:

Perfect Garden SRL, firmă nouă în Constanța. Iată cine o administrează
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.