Firme Constanța Iată cine a fost desemnat pentru a conduce Diaa Metronom SRL. Deciziile AGA





În data de 30 noiembrie 2023, adunarea generală a asociaților Societății Diaa Metronom SRL a adus cu ea adoptarea hotărârii nr. 1.

Iată principalele puncte decise în cadrul acestei adunări generale:

Se actualizează datele de identificare ale asociatului şi administratorului Achour Diaa-Eldin și datele de identificare ale asociatului AACHOUR NMR. Potrivit documentului, societatea va fi reprezentată şi administrată, cu puteri depline, pe o perioadă de 49 de ani, de Achour Diaa-Eldin. 

Durata de funcţionare a societăţii este pe o perioadă nedeterminată.

Deasemenea, se prelungeşte valabilitatea sediului social din municipiul Constanţa, strada Bărăgan nr. 10, judeţul Constanţa.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 675 din data de 09 februarie 2024


Despre Diaa Metronom SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 12 februarie 2024, societatea a fost înființată la data de. Firma are sediul pe Strada Baragan, Nr. 10, Constanța, Județ Constanța.

Diaa Metronom SRL are ca obiect de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 164.640 lei, o pierdere de -35.026 lei la un număr de cinci angajați.

Asociați sunt Achour Diaa-Eldin (Republica Arabă Siria) și NMR Aachour (Republica Arabă Siria). Administrator este Achour Diaa-Eldin.

Numele NMR Aachour apare și în Sufletul Nopții SRL



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Afaceri ConstanțaO nouă firmă în domeniul asigurărilor. M&C Problems Solvers SRL se lansează în Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.